Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni explică de ce a eşuat Ianis Hagi! Răspuns surprinzător din partea antrenorului român

Ladislau Boloni explică de ce a eşuat Ianis Hagi! Răspuns surprinzător din partea antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Royal Antwerp, Ladislau Boloni, un expert al fotbalului belgian, a explicat care a fost motivul pentru care Ianis Hagi nu a reuşit să se impună la Genk.

Ianis Hagi a fost cedat sub formă de împrumut la Rangers în această iarnă, după ce a devenit rezervă la Genk. Boloni susţine că în campionatul Belgiei se pune accept pe forţă. 

În plus, jucătorii tehnici, precum Ianis Hagi, pleacă, de obicei, în campionate mai puternice: ”Campionatul Belgiei este un agregat din punct de vedere fizic. Jucătorii care din punct de vedere tehnic sunt foarte buni trebuie să ajungă în campionate mai bune. Astăzi, jucătorii belgieni au o cotă bună în străinătate.

Acasă rămân jucătorii care joacă mai mult din caracterul lor, ajutaţi de calităţile fizice. Din punct de vedere financiar, Belgia nu este atât de puternică încât să cumpere jucători foarte tehnici”, a spus Boloni pentru AntenaSport.

În această vară, Ianis Hagi se va despărţi de Genk. Rangers are prima şansă pentru a-l cumpăra definitiv, dacă achită suma de 5 milioane de euro, în timp ce Lazio stă la pândă, în cazul în care scoţienii nu fac pasul decisiv. 

Afla mai multe despre: ladislau boloniianis hagi 

viewscnt
Articole similare