Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni nu este de acord cu gestul făcut de CSA Steaua în onoarea lui Lăcătuş: „Retragerea tricoului? N-am mai auzit aşa ceva în lume”

Ladislau Boloni nu este de acord cu gestul făcut de CSA Steaua în onoarea lui Lăcătuş: „Retragerea tricoului? N-am mai auzit aşa ceva în lume”

Steaua

Comentarii

Steaua Bucureşti a anunţat retragerea numărului 7, purtat de Lăcătuş, spre uimirea fostului jucător din Ghencea.

Cu numărul 7 pe spate, Marius Lăcătuş a făcut istorie cu Steaua. 10 titluri, şase Cupe, trei Supercupe ale României, o Supercupă a Europei şi, cel mai important, o Ligă a Campionilor, fostul atacant are un palmares incredibil cu formaţia din Ghencea, tot dobândit cu legendarul număr 7 pe tricou.

Unul dintre jucătorii emblematici din istoria echipei, Lăcătuş nu fusese onorat cu adevărat până acum, astfel că clubul armatei a decis să îi retragă numărul înaintea sezonului 2021/2022, spre surprinderea fostului atacant.

Când a auzit vestea, Ladislau Boloni nu a fost de acord şi a criticat decizia clubului.

„O să-l trag de ureche când mă întâlnesc cu el. A fost un sportiv extraordinar, imens. Un sufletist extraordinar, simplu, cu plusuri şi minusuri. Adoram, iubeam obrăznicia lui, chiar încurajam obrăznicia lui cât puteam. Un băiat nemaipomenit. Retragerea tricoului poate fi un gest simbolic, dar nu am mai auzit aşa ceva în lume. 

Nici nu ştiu dacă e logic sau nu. Pe mine mă interesează băiatul, omul, prietenul Marius Lăcătuş. N-am auzit să fie retrase tricoul lui Pele, al lui Cantona sau al lui Hagi. Nu văd rostul. Cel mai important este ca respectul suporterilor să rămână permanent faţă de Lăcă”, a declarat Boloni pentru gsp.ro.

Meciul dintre CSA Steaua şi OFK Belgrad, care va marca inaugurarea noului stadion din Ghencea este programat miercuri, 7 iulie, de la ora 19:00.

„Nu am văzut noul stadion, dar sunt ferm convins că s-a realizat ceva frumos, demn de o mare istorie. Sperăm ca pe noul stadion să fie realizate noi performanţe. Sigur, în sufletul nostru vechiul stadion va rămâne mereu”, a conchis fostul mare stelist.

Preţurile biletelor pentru inaugurarea stadionului Steaua sunt:

-Peluze (Nord & Sud): 15 LEI;

-Tribuna II: 25 LEI;

-Tribuna I: 40 LEI;

-Bilet virtual susţinere: 10 lei.

Afla mai multe despre: csa steaualadislau bolonimarius lacatus 

viewscnt
Articole similare