Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni, sancţionat pentru că a criticat arbitrajul la meciul cu Standard Liege

Ladislau Boloni, sancţionat pentru că a criticat arbitrajul la meciul cu Standard Liege
Comentarii

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a primit o pedeapsă de două etape cu suspendare şi o amendă de 2.500 de euro, pentru că i-a criticat pe arbitri şi, în special, pe centralui meciului cu Standard Liege, din 26 octombrie.

Potrivit Comisiei de litigii a federaţiei belgiene, Boloni a pus la îndoială integritatea arbitrului Bram Van Driessche, după meciul din etapa a XII-a: "În Belgia, echipele mari au dreptul la mici cadouri", a spus atunci Boloni.

"Declaraţiile lui Boloni sugerează un favoritism activ din partea corpului de arbitri sub presiunea orchestrată a cluburilor. În consecinţă, Boloni exercită la rândul său o anumită presiune asupra arbitrilor", a precizat preşedintele comisiei de litigii, Hubert Poncelet.

Antwerp, formaţie antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, acasă, scor 0-0, cu Standard Liege, în etapa a XII-a a campionatului belgian. Tehnicianul român a fost deja pedepsit în urma acelui meci, cu o amendă de câteva mii de euro, pentru că a fost trimis în tribună, după ce a aruncat un al doilea balon în teren, în minutul 63.

După partidă, Boloni nu i-a menajat pe arbitrii belgieni şi pe Van Driessche în particular.

Pe Telekom Sport ai tot fotbalul european! Gratis! Fii în primii 5000 şi ai acces timp de 3 zile pe platforma Telekom TV, să te bucuri de tot

Afla mai multe despre: ladislau boloniantwerpstandard liege,  

viewscnt
Articole similare