Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni speră la fuziunea dintre Steaua şi FCSB: ”Se poate găsi numitorul comun”. Ce îi reproşează lui Gigi Becali

Ladislau Boloni speră la fuziunea dintre Steaua şi FCSB: ”Se poate găsi numitorul comun”. Ce îi reproşează lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Loţi Boloni, fost jucător al Stelei, a discutat despre interminabilul conflict dintre Steaua şi FCSB.

Boloni a avut parte de trei sezoane de senzaţie la Steaua, fiind parte din echipa care a ridicat Cupa Campinilor în 1986. Fostul mijlocaş ofensiv a făcut parte din club în cea mai frumoasă perioadă a acestuia, iar 35 de ani mai târziu urmăreşte cum două formaţii se luptă pentru o identitate de mult pierdută.

Deşi Boloni nu a avut la suflet iniţial echipa din Ghencea, acesta a ajuns să ţină la formaţia cu care a avut parte de performanţa vieţii. Iar cu Steaua departe de gloria din alte vremuri, Boloni crede că atât tabăra FCSB-ului cât şi cea a CSA-ului trebuie să renunţe la mândrie şi să fuzioneze, deşi nu îl vede pe Becali apt să conducă un club de fotbal.

Ladislau Boloni speră la fuziunea dintre Steaua şi FCSB

”Din ambele părţi s-au făcut nişte lucruri ilegale. (n.r. Adică Gigi Becali nu a preluat corect clubul) Dar nici nu a fost vândut corect. Nu ştiu, eu asta vreau să spun, de ambele părţi, FCSB şi Armata, s-au făcut iregularităţi în momentul în care echipa trebuia să treacă de aici dincolo şi s-a profitat de treaba aceasta pentru că nu a fost respectată legea.

Mie nu prea îmi place să vorbesc despre această persoană. (n.r. De ce?) Deja dacă explic vorbesc prea mult despre el. El a cumpărat, crede el, eu nu ştiu dacă este sau nu adevărat. Judecătorii ar trebui să decidă, nu eu. El are o jucărie în mână şi joacă.

Este proprietatea lui, are dreptul să joace. Din păcate, o face într-un fel prin care cred că a îndepărtat cele două părţi una de cealaltă. Sunt ferm convins că cu inteligenţă poate şi acum s-ar putea găsi metoda ca ambele părţi, după atâţia ani, să găsească numitorul comun”, a declarat Boloni, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: steauafcsbfuziune steaua fcsbgigi becalicsa steaualadislau boloni 

viewscnt
Articole similare