Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca a revenit în forţă! Victorie clară la Mallorca, Braithwaite a marcat primul gol pentru catalani. A înscris şi Messi

Barca a revenit în forţă! Victorie clară la Mallorca, Braithwaite a marcat primul gol pentru catalani. A înscris şi Messi

La Liga

Comentarii

În celelalte partide de sâmbătă: Espanyol - Alaves 2-0, Celta Vigo - Villarreal 0-1, Leganes - Valladolid 1-2.

VIDEO Mallorca - Barca 0-4

Barcelona a câştigat cu 4-0 pe terenul celor de la Mallorca. Vidal a deschis scorul după 65 de secunde, iar până la pauză a marcat şi Braithwaite, primul său gol în tricoul blaugrana. 

În repriza a doua a ieşit la rampă Messi. Prima oară a oferit assist-ul la golul lui Jordi Alba, apoi a marcat la ultima fază a meciului. 

Barca este pe locul 1, cu 61 de puncte şi s-a distanţat de Real Madrid, care joacă duminică, de la ora 20:30, cu Eibar, în direct la Telekom Sport 2. 

  • Mallorca: Reina - Pozo, Valjent, Raillo, Sastre - Rodriguez, Pedraza, Sevilla, Kubo - Cucho, Budimir
  • Barca: ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Araujo, Alba - Vidal, Busquets, de Jong - Messi, Braithwaite, Griezmann

Min. 90+3: GOL Barca! Leo Messi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în al treilea minut de prelungire. 

Min. 80: GOL Barca! Catalanii înscriu şi în repriza a doua, prin Jordi Alba. Leo Messi a fost cel care a pasat decisiv. 

Min. 37: GOL Barca! Braithwaite măreşte diferenţa pentru Barca. 

Min. 1: GOL Barca! Arturo Vidal deschide scorul pentru catalani după doar 65 de secunde.


Barcelona continuă cursa pentru câştigarea titlului în LaLiga. Catalanii vor juca în deplasare, sâmbătă, cu Mallorca, echipă de pe locul 18, primul retrogradabil. Barca este lider în Spania, cu 58 de puncte, două peste Real Madrid. Mallorca - Barcelona se joacă sâmbătă, de la 23:00, la Telekom Sport 1. 

Primul meci al zilei se joacă de la 15:00. Espanyol, "lanterna roşie", încearcă să evite o retrogradare istorică şi are nevoie de toate cele trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Alaves, locul 14. Meciul este în direct la Telekom Sport 4. 

De la 18:00, Celta Vigo joacă împotriva celor de la Villarreal. Clubul din Galicia este primul peste linie, cu 26 de puncte, în timp ce "submarinul galben" este pe locul 9, însă în ultimele trei meciuri de campionat a înregistrat trei înfrângeri consecutive. Meciul este în direct la Telekom Sport 4. 

Leganes - Valladolid, meci extrem de important în partea de jos a clasamentului, se joacă de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 3. Gazdele sunt pe locul 19, cu 23 de puncte, în timp ce Valladolid ocupă 15, cu 29 de puncte şi nu a scăpat de emoţiile retrogradării. Meciul este în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare