Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lampard face curăţenie la Chelsea. 8 jucători sunt puşi pe lista de transferuri! Londonezii pregătesc două mutări de top

Lampard face curăţenie la Chelsea. 8 jucători sunt puşi pe lista de transferuri! Londonezii pregătesc două mutări de top

Chelsea

Comentarii

Chelsea vrea să scape în vară de cel mai scump portar din toate timpurile. Alţi 7 jucători sunt puşi pe lista de transferuri.

Frank Lampard (41 de ani) vrea să-l vândă pe Kepa Arrizabalaga (25 de ani), portarul adus de Chelsea în vara lui 2018 pentru 80 de milioane de euro. Antrenorul "Albaştrilor" este în război cu şefii de pe Stamford Brigde, care nu vor să-l cedeze pe goalkeeper, dar Lampard are deja şi varianta de înlocuitor.

Chelsea l-a achiziţionat deja pe Ziyech de la Ajax pentru 40 de milioane de euro, iar The Sun scrie că Ben Chillwell de la Leicester şi Jan Oblak de la Atletico Madrid sunt priorităţile verii pentru Frank Lampard.

Englezii fac şi rost de bani. Nu mai puţin de 8 jucători, în frunte cu portarul Kepa sunt pe lista de transferuri. Arrizabalaga şi-a pierdut postul de titular în faţa veteranului Willy Caballero şi este ca şi plecat de pe Stamford Bridge.

Pe lista plecărilor mai figurează Marcos Alonso, Ross Barkley, Pedro, Willian, Kurt Zouma, Emerson şi Jorginho. Foarte probabil, Olivier Giroud va părăsi şi el formaţia antrenată de Lampard şi va semna cu Inter Milano.

Afla mai multe despre: chelsealampardkepa 

viewscnt
Articole similare