Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lampard porneşte revoluţia la Chelsea în 2020! Listă de transferuri impresionantă, cu Sancho, Werner şi Dembele printre numele dorite pe Stamford Bridge

Lampard porneşte revoluţia la Chelsea în 2020! Listă de transferuri impresionantă, cu Sancho, Werner şi Dembele printre numele dorite pe Stamford Bridge

Premier League

Comentarii

Frank Lampard profită de faptul că UEFA i-a redus pedeapsa lui Chelsea şi face revoluţie pe Stamford Bridge. Legendarul mijlocaş al londonezilor a început sezonul cu o echipă compusă în mare parte din tineri din academie, dar pentru prima perioadă de mercato din 2020 va avea la dispoziţie un buget de 180 de milioane de euro pentru a-şi îmbunătăţi lotul şi să termine pe o poziţie cât mai bună în Premier League.

Lampard şi-a făcut lista de transferuri, pe care a trecut nume grele. Jadon Sancho (Dortmund) şi Wilfried Zaha (Crystal Palace), dar şi Timo Werner sunt cei mai importanţi fotblişti trecuţi de Lampard pe lista de dorinţe. Totuşi, cum Sancho ar putea costa de unul singur cât aproape tot bugetul de transferuri de la Chelsea, antrenorul "Albaştrilor" are şi variante de rezervă, precum Leon Bailey (Leverkusen), Samuel Chukwueze (Villarreal), Nathan Ake (Bournemouth) sau Moussa Dembele (Lyon).

The Telegraph este publicaţia care scrie despre lista lui Lampard, pe care antrenorul a putut-o întocmi după ce UEFA i-a diminuat pedeapsa lui Chelsea. Englezii pot face transferuri la începutul lui 2020, deşi iniţial erau suspendaţi şi nu putea face mutări pe piaţa de mercato până în vara lui 2020. Chelsea a fost pedepsită de UEFA pentru că a încălcat regulamentul transferurilor jucătorilor minori.

După interdicţia la transferuri primită de la forul de conducere al fotbalului, Chelsea a încercat o întinerire masivă a lotului. În prezent, media de vârstă a ecipei din Londra este de 26,4 ani, iar cei mai bătrâni fotbalişti din lot sun Willy Caballero (38 de ani), portar de rezervă, şi Olivier Giroud (33 de ani).

Afla mai multe despre: chelseatransferurilampardlista 

viewscnt
Articole similare