Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lanterna roşie aduce bonus ofensiv în SuperLiga de rugby. Planuri mari pentru CSM Ştiinţa Baia Mare

Lanterna roşie aduce bonus ofensiv în SuperLiga de rugby. Planuri mari pentru CSM Ştiinţa Baia Mare

Rugby

Comentarii

Vicecampioana României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare, va primi sâmbătă, de la ora 10,00, replica ''lanternei roşii'', CS Politehnica Iaşi, în etapa a 6-a a SuperLigii CEC Bank, băimărenii fiind decişi să-şi adjudece victoria cu bonus ofensiv.

''Va fi o întâlnire în care ambele echipe sunt nevoite să lupte pentru punctele puse în joc, 'zimbrii' cu dorinţa de a recupera paşii pierduţi, studenţii ieşeni în tentativa de a evita ultima poziţie a clasamentului. Pentru vicecampioana CSM Ştiinţa Baia Mare acest început de campionat nu este unul reuşit, faţă de anii anteriori când 'zimbrii' dominau sezonul regulat, acum, în patru etape, aceştia şi-au trecut în cont doar două victorii şi au cedat în faţa principalelor candidate la titlul de campioană, Timişoara Saracens, respectiv Steaua Bucureşti. Cum acest sezon se anunţă unul echilibrat, doar Steaua Bucureşti reuşind un parcurs constant, fiecare punct va conta enorm în economia finală a clasamentului care va decide numele echipelor calificate în semifinale, băimărenii nu-şi pot propune decât bonusul ofensiv în faţa unui adversar fără victorie până la acest joc'', scrie site-ul SuperLigii.

Politehnica Iaşi, după patru partide disputate în acest sezon, a rămas cu satisfacţia acelui egal de pe terenul lui CSM Bucureşti chiar în runda inaugurală, apoi studenţii au cedat în următoarele meciuri şi astfel, cu doar două puncte acumulate, ocupă ultima poziţie în ierarhia SuperLigii CEC Bank.

Ultima înfrângere a elevilor lui Cosmin Raţiu a fost probabil şi cea mai grea pentru moralul echipei, pe propriul teren, în compania Universităţii Cluj, astfel pare imposibilă misiunea acestora de a repeta imaginea lăsată în sezonul trecut ca o adevărată revelaţie a primului eşalon valoric.

Într-un alt meci care se va disputa sâmbătă, campioana Timişoara Saracens va juca în deplasare cu U Cluj.

Afla mai multe despre: rugbysuperligacsm stiinta baia marebonus ofensivplanuri maritimisoara saracens 

viewscnt
Articole similare