Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta a dat cărţile pe faţă! Barcelona e îngropată în datorii: "Clubul a primit 50% din drepturile TV în avans. Am împrumutat 550 de milioane de euro!"

Laporta a dat cărţile pe faţă! Barcelona e îngropată în datorii: "Clubul a primit 50% din drepturile TV în avans. Am împrumutat 550 de milioane de euro!"

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a susţinut o conferinţă de presă în care a dezvăluit rezulatele auditului financiar solicitat atunci când a fost reinvestit la conducerea clubului.

Laporta a dat cărţile pe faţă. Totul despre datoriile clubului şi situaţia financiară

"Primul lucru pe care a trebuit să-l facem când am revenit la club a fost să facem un împrmutu de 80 de miloane de euro. Dacă nu, nu puteam acoperii toate plăţile care trebuiau făcute. Am descoperit, de asemenea, că trebuie să investim bani în infrastructura stadionului, pentru ca oamenii care vin să-l viziteze să nu fie în pericol. Au costat 1,8 milioane de euro, dar ne-am mişcat repede.

Clubul a primit deja 50% din drepturile TV, în avans. Politica salarială a fost greşită în mandatul trecut. S-au plătit sume incredible de mari către agenţi şi intermediari. Impactul COVID-19 asupra clubului a generat pierderi de doar 91 de milioane de euro. Masa salarială a clubului reprezintă 103% din totalul veniturilor. Avem datorii de 1,3 miliarde. Am împrmutat, din nou, 550 de milioane de euro ca să restructurăm clubul", a spus Joan Laporta, prşedintele Barcelonei.

Joan Laporta a fost reinvestit preşedinte al FC Barcelona în martie 2021, după ce o moţiune de cenzură a fost depusă împotriva fostului şef de pe Camp Nou, Josep Maria Bartomeu, pentru felul cum a condus clubul.

Bartomeu şi ceilalţi şefi au angajat şi plătit din banii clubului o compania, I3 Ventures, care să denigreze jucătorii importanţi şi pe oamenii care vobreau urât de conducerea clubului pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: laportabarcelonadatoriiclub 

viewscnt
Articole similare