Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta a făcut anunţul despre contractul lui Messi! "Îşi doreşte foarte mult să rămână la Barcelona!" Ce a spus despre demiterea lui Koeman

Laporta a făcut anunţul despre contractul lui Messi! "Îşi doreşte foarte mult să rămână la Barcelona!" Ce a spus despre demiterea lui Koeman

Lionel Messi

Comentarii

Preşedintele Barcelonei a oferit o speranţă fanilor că Messi îţi va prelungi contractul la gruparea catalană.

Laporta a susţinut prima sa conferinţă de presă de când a fost ales şi a discutat despre mai multe subiecte, inclusiv despre viitorul lui Leo Messi. Contractul argentinianului cu gruparea blaugrana expiră în această vară, iar Laporta a dezvăluit că Messi îşi doreşte se rămână la echipă. 

Messi îşi doreşte foarte mult să rămână la Barcelona

"Discuţiile cu Messi merg bine, dar nu sunt gata. Messi îşi doreşte foarte mult să rămână la Barcelona. Facem tot posibilul în limita posibilităţilor noastre. Deşi ştim cu toţii că este un jucător căutat, încercam să pregătim tot, în limita posibilităţilor, pentru ca el să rămână la echipă", a spus Laporta la conferinţa de presă. 

În Spania au părut multe zvonuri ca Ronald Koeman va fi demis de către Laporta pentru a numi un alt antrenor ales de el, dar oficialul catalanilor a precizat că negocierile cu olandezul vor continua săptămâna viitoare.

"Nu există sezoane de tranziţie la Barcelona. Datorită admiraţiei pe care o avem pentru Koeman şi respectului pe care îl avem pentru el ca profesionist, am spus că la sfârşitul sezonului îl vom evalua. Am avut o întâlnire şi acum am stabilit o dată pentru săptămâna viitoare pentru a finaliza decizia. El mai are încă un an de contract. Ieri a trebuit să meargă la spital, dar acum este bine. L-am sunat.

Vreau înţelegerea şi acceptarea tuturor celor implicaţi în acest proiect. Îi pot spune lui Ronald ce gândesc şi invers. El îmi poate spune, întotdeauna cu respect. I-am spus că vom evalua sezonul. Avem o relaţie clară şi directă", a spus oficialul catalan. 

Au existat suspiciuni ca Barcelona nu va mai avea accesul în Champions League după ce a făcut parte din Super Ligă şi a rămas în proiect alături de Real Madrid şi Juventus. Laporta a precizat că gruparea blaugrana nu îşi va cere scuze în faţa forului european şi nici nu va plăti vre sancţiune. 

I-am spus preşedintelui UEFA Aleksander Ceferin că nu intenţionăm să ne cerem scuze 

"I-am spus preşedintelui UEFA Aleksander Ceferin că nu intenţionăm să ne cerem scuze pentru că ne-am gândit la o altă competiţie. Nu intenţionăm să plătim vreo amendă. Dacă suntem sancţionaţi, vom merge la CAS (Curtea de Arbitraj Sportiv).  Avem dreptul de a organiza competiţii, dacă vrem.

Vrem să avem dialog. Cu UEFA, da, dar este o problemă globală. Dacă suntem sancţionaţi, nu vom sta pe loc. Există CAS şi instanţele obişnuite. Toate cluburile din lume sunt datoare şi acolo sunt alţii din lumea fotbalului care se îmbogăţesc", a spus preşedintele Barcelonei. 

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare