Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta, ce lovitură. Începe reconstrucţia Barcelonei cu un superstar! Semnează pe cinci ani

Laporta, ce lovitură. Începe reconstrucţia Barcelonei cu un superstar! Semnează pe cinci ani

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a convins pe Pedri (18 ani), "wonderkid"-ul de pe Camp Nou, să-şi pună semnătura pe un nou contract. Noua înţelegere dintre cele două părţi va fi valabilă cinci ani, după ce s-a ajuns la un acord. Mundo Deportivo scrie despre faptul că şefii grupării blaugrana au reuşit să-l facă pe Pedri să spună "da".

Barcelona l-a convins! Starul semnează pe cinci ani cu formaţia de pe Camp Nou

Părţile s-au aşezat la masa negocierilor de mai multă vreme, după sezonul excelent pe care Pedri l-a avut în stagiunea trecută de campionat, iar acestea au ajuns la finalitate. Potrivit Mundo Deportivo, Pedri şi Barcelona au ajuns la un "acord total" pentru semnarea unui contract. Sursa citată nu scrie nimic despre detaliile financiare ale înţelegerii, doar că aceasta va fi pe cinci ani.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, are în plan să reînnoiască înţelegerile mai multor jucători tineri, cum ar fi Gavi, Ronald Araujo sau Ansu Fati.

Pedri a fost jucătorul cu cele mai multe meciuri strânse pentru Barcelona şi echipa naţională a Spaniei în sezonul trecut, 73.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pedri în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Pedri Gonzalez a fost adus la FC Barcelona în vara lui 2019 cu eticheta de fotbalist de mare viitor, iar Ronald Koeman l-a folosit din plin. A devenit rapid om de bază. S-a impus şi prestaţiile de pe Camp Nou l-au propulsat la naţionala Spaniei, cu care a jucat la EURO 2020 şi la Jocurile Olimpice.

În acest sezon, Pedri a strâns patru partide, fără să marcheze sau să ofere pase decisive.

Afla mai multe despre: pedrifc barcelonacontractacord 

viewscnt
Articole similare