Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta consideră că Super Liga este o necesitate absolută! Ce a spus preşedintele catalanilor

Laporta consideră că Super Liga este o necesitate absolută! Ce a spus preşedintele catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, crede că o Superligă europeană este o necesitate absolută.

Proiectul Super Ligii a căzut după ce majoritatea cluburilor importante s-au retras din competiţie. În urmă cu câteva zile, oficialul catalanilor a admis ca Barcelona va adera la Super Ligă doar dacă membrii îşi vor da acordul.  "Nu intrăm până când membrii nu votează pentru a intra. Va fi decizia lor, e clar pentru mine", a spus Laporta potrivit TV3 Catalunya. 

Totuşi, preşedintele Barcelonei consideră că o Super Ligă între cluburile puternice din Europa este absolut necesară.

"O Super Ligă este absolut necesară. Suntem susţinători ai ligilor naţionale şi vom vorbi cu UEFA. Suntem prudenţi. Este o necesitate, dar ultimul cuvânt va fi la membri. Marile cluburi contribuie mult şi trebuie să participăm la distribuţia economică", a spus Laporta.  

Vorbind despre Superliga, Laporta consideră că trebuie să susţină în continuare anumite valori sportive.

"Ar trebui să fie o competiţie atractivă, bazată pe merite sportive. Suntem dipuşi să avem un dialog deschis cu UEFA. Cred că va exista o înţelegere", a spus oficialul catalanilor pentru TV3. 

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham, Chelsea, AC Milan, Inter Milano,şi Atletico Madrid au anunţat oficial că renunţă la Superliga europeană, la 48 de ore de la ştirea înfiinţării. Real Madrid, Barcelona şi Juventus sunt singurele cluburi care nu anunţat oficial că renunţa la noua competiţiei.  

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare