Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Laporta este singurul care poate câştiga alegerile!” Catalanii cred că fostul preşedinte va conduce din nou gruparea blaugrana

”Laporta este singurul care poate câştiga alegerile!” Catalanii cred că fostul preşedinte va conduce din nou gruparea blaugrana

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Joan Laporta va reveni în funcţia de preşedinte al clubului FC Barcelona.

Presa iberică susţine că Laporta ar urma să câştige duelul de la distanţă cu Victor Font pentru preşedinţia clubului catalan.

”Laporta a rămas singurul care poate câştiga alegerile. Ceilalţi candidaţi s-au întrecut în minciuni electorale” anunţă jurnalista Laura Hoyo.

Sursa citată face trimitere la ultimele evenimente din jurul candidatul Emili Rousaud. Acesta din urmă ar fi promis deja fanilor că în cazul în care va câştiga alegerile îl va transfera la Barcelona pe Erling Braut Haaland, unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti ai lumii.

Doar că, printre reacţiile de bucurie ale fanilor, a apărut în ultimele ore agentul fotbalistului, Mino Raiola, care a dezminţit clar informaţia că Haaland va ajunge la FC Barcelona. Mai mult, Raiola s-a delimitat de Emili Rousaud, explicând că nu a discutat cu nimeni din anturajul acestuia.

Afla mai multe despre: joan laporta 

viewscnt
Articole similare