Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta i-a hotărât soarta lui Ronald Koeman. Antrenorul olandez a fost anunţat: ce decizie a luat preşedintele Barcelonei

Laporta i-a hotărât soarta lui Ronald Koeman. Antrenorul olandez a fost anunţat: ce decizie a luat preşedintele Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta i-a hotărât soarta lui Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei. Preşedintele catalanilor caută un înlocuitor pentru tehnicianul olandez, dar dacă nu va găsi unul în 15 zile atunci Koeman va continua pe banca tehnică şi în sezonul următor. Cei doi au avut deja o discuţie pe această temă.

Laporta i-a hotărât soarta lui Ronald Koeman. Antrenorul Barcelonei a fost anunţat

Koeman şi Laporta, dar şi ceilalţi membri ai conducerii Barcelonei, au avut, miercuri, o întâlnire pentru a discuta despre viitorul clubului. În cadrul acesteia, susţine Radio Catalunya, preşedintele catalanilor l-a anunţat pe antrenor că-i caută înlocuitor. Totuşi, Koeman poate rămăne pe bancă.

Laporta va căuta un antrenor cu care să-l schimbe pe Koeman, dar dacă nu va găsi unul în termen de 15 zile atunci olandezul va continua să-i pregătească pe Messi & Co. şi în sezonul următor. Decizia lui Laporta i-a fost comunicată antrenorului în cadrul întâlnirii din birourile clubului.

Ronald Koeman a preluat-o pe Barcelona în vara lui 2020 şi are contract până în iunie 2022. În acest sezon, catalanii au câştigat Cupa Regelui cu Koeman pe bancă, performanţă considerată insuficientă pentru a-i asigura continutatea.

Afla mai multe despre: joan laoprtaronald koemanantrenordecizie 

viewscnt
Articole similare