Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta încearcă o super lovitură! Preşedintele Barcelonei, negocieri cu antrenorul momentul în fotbalul european

Laporta încearcă o super lovitură! Preşedintele Barcelonei, negocieri cu antrenorul momentul în fotbalul european

FC Barcelona

Comentarii

Hansi Flick (56 de ani) a candidatul numărul 1 la înlocuirea lui Ronald Koeman ca antrenor la FC Barcelona. Joan Laporta a prioritizat venirea lui Flick pe banca tehnică.

Laporta vrea să dea lovitura! Preşedintele Barcelonei, negocieri directe cu Hansi Flick!

Barcelona a câştigat Cupa Regelui şi avea şanse mari şi la câştigarea campionatului cu patru etape înainte de final. S-a întâmplat ceva, însă, şi echipa a picat, iar şanse la titlu au devenit numele. Au crescut, astfel, şansele ca Ronald Koeman să fie dat afară de la conducerea echipei cu un an rămas din înţelegerea sa pe Camp Nou.

RAC1 scrie că opţiunea numărul 1 a lui Joan Laporta pentru banca tehnică a Barcelonei e Hansi Flick, antrenorul care a transformat-o într-o adevărată maşinărie pe Bayern Munchen. Flick s-a certat cu conducerea lui Bayern şi a cerut să-i fie desfăcut contractul, iar acum e în cărţi să devină antrenorul Barcelonei. Chiar dacă s-a spus că va prelua naţionala Germaniei după EURO 2020, se pare că Flick nu a semnat contractul cu "Die Mannschaft", iar Laporta vrea să-l deturneze.

Din postura de antrenor a lui Bayern, Flick a transformat echipa într-o adevărată maşinărie de fotbal. A pregătit formaţia bavareză din 2019 până în vara lui 2021, cât mai are contract, şi a strâns 85 de meciuri cu o medie de 2,53 de puncte câştigate pe meci. A câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor, două titluri în Bundesliga şi o Cupă a Germaniei.

Sezonul trecut, Flick a înregistrta 33 de victorii, o remiză şi două înfrângeri în 36 de meciuri cu Bayern, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: hansi flickbarcelonaantrenornegocierilaporta 

viewscnt
Articole similare