Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta l-a dorit pe Guardiola la Barcelona! De ce l-a refuzat antrenorul lui City şi ce sfat i-a oferit pentru banca tehnică

Laporta l-a dorit pe Guardiola la Barcelona! De ce l-a refuzat antrenorul lui City şi ce sfat i-a oferit pentru banca tehnică

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta l-a lăsat pe Ronald Koeman la cârma Barcelonei, dar fostul selecţionar al Olandei nu a fost prima opţiune pentru preşedintele catalanilor.

Jurnaliştii spanioli au dezvăluit că Pep Guardiola l-ar fi sfătuit pe Laporta să meargă în continuare pe mâna lui Ronald Koeman. Preşedintele Barcelonei a încercat să îl convingă pe Pep Guardiola să revină pe banca catalanilor începând cu sezonul 2022-2023, iar antrenorul lui City a refuzat propunerea. Cei doi, au mai lucrat împreună în primul mandat al lui Laporta, care a avut loc în perioada 2003-2010. 

Ronald Koeman, propus de Pep Guardiola la Barcelona

Mundo Deportivo a dezvăluit că Guardiola l-a refuzat pe Laporta, dar tot el i-a spus pe cine să numească la cârma echipei. Antrenorul lui City l-a sfătuit pe preşedintele clubului să îi prelungească înţelegerea lui Ronald Koeman, doarece antrenorul olandez are nevoie de un an la echipă fară restricţiile impuse de pandemie, pentru a-şi demonstra calităţile. Guardiola i-a mai spus lui Laporta că şi Luis Enrique, actualul selecţioner al Spaniei, ar fi o variantă pentru gruparea blaugrana.

Guardiola a fost fericit după ce a aflat că Ronald Koeman a rămas pe banca catalanilor. 

”Sunt prieten bun cu Ronald şi sunt foarte fericit, ştiu pentru că am vorbit cu preşedintele şi era convins de această decizie. A fost foarte complicat pentru toate echipele în timpul pandemiei.

”Ronald merită un an cu oameni pe stadion!”

Ronald merită un an cu oameni pe stadion, al doilea an este tot timpul mai bun decât primul”, a spus, la acel moment, Guardiola, potrivit Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: barcelona-laporta-guardiola-koeman 

viewscnt
Articole similare