Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta l-a vrut pe Neymar, care era "disperat" să revină la Barcelona, PSG a blocat neortodox mutarea. A "livrat" o sumă de bani în contul tatălui său

Laporta l-a vrut pe Neymar, care era "disperat" să revină la Barcelona, PSG a blocat neortodox mutarea. A "livrat" o sumă de bani în contul tatălui său

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele FC Barcelona, a vrut să-l transfere pe Neymar (29 de ani) când a sosit la conducerea clubului, în martie, însă PSG a găsit o metodă să împiedice plecarea fotbalistului brazilian înapoi pe Camp Nou. PSG a plătit 222 de milioane de euro în vara lui 2017, echivalentul clauzei de reziliere, pentru a-l lua pe Neymar de la Barcelona.

Laporta l-a vrut pe Neymar, care era "disperat" să revină la Barcelona, dar PSG a blocat neortodox mutarea

Barcelona are un nou preşedinte din martie 2021. Laporta a fost reales, după ce a condus clubul între 2003 şi 2010, şi a vrut să dea o adevărată lovitură odată cu revenirea sa la şefia echipei de pe Camp Nou. Potrivit RAC1, Barcelona l-a vrut pe Neymar, care "era disperată să se întoarcă la Barcelona ca să joace din nou cu Messi", însă mutarea nu s-a realizat.

Toate acestea pentru că, potrivit sursei citate, atunci când a aflat despre interesul Barcelonei şi despre intenţia lui Neymar de a pleca, PSG a "livrat" 20 de milioane de euro în contul tatălui brazilianului, care îi este şi impresar. În cele din urmă, Neymar a rămas pe Parc des Princes şi a sfâşrit prin a semna un nou contract cu PSG, până în 2026.

Mai mult, Messi şi Neymar s-au reunit şi vor juca din nou împreună la PSG, după ce starul argentinian a părăsit clubul blaugrana din cauza dificultăţilor financiare care au împiedicat înregistrarea noului său contract. Messi şi Neymar fac din nou echipă la PSG, cu care vor încerca să câştige Liga Campionilor în acest sezon.

Cei doi au jucat împreună şi la FC Barcelona, între 2013 şi 2017.

Afla mai multe despre: barcelonaneymarpsgtransferjoan laporta 

viewscnt
Articole similare