Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laporta nu mai suportă situaţia Barcelonei. Catalanii "sparg banca" în ianuarie pentru două transferuri tari

Laporta nu mai suportă situaţia Barcelonei. Catalanii "sparg banca" în ianuarie pentru două transferuri tarigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona va face transferuri în ianuarie. Situaţia echipei, pe plan sportiv, nu e una deloc bună, dar pe plan financiar începe să se îmbunătăţească. Echipa de pe Camp Nou va avea bani de transferuri în ianuarie, când plănuieşte să-i transfere pe Dani Olmo (23 de ani) şi Raheem Sterling (26 de ani).

Barcelona pregăteşte două transferuri pentru a redresa situaţia echipei, în iarnă

Plecarea lui Messi a avut un impact major asupra echipei Barcelonei, care şi-a pierdut unul dintre lideri şi pare nu mai are forţă pe plan ofensiv. Ca atare, Joan Laporta şi conducerea clubului încearcă să redreseze situaţia sportivă a echipei prin transferuri de jucători în următoarea perioadă de mercato.

Mundo Deportivo scrie că Barcelona începe să depăşească situaţia financiară precară şi va avea bani de transfeuri în iarnă, când plănuieşte să-i transfere pe Dani Olmo de la RB Leipzig şi pe Raheem Sterling de la Manchester City. Olmo a crescut în La Masia, celebra academie a catalanilor, dar nu a apucat să joace pentru echipa mare, iar Sterling e ieşit din graţii la City, Pep Guardiola fiind dispus să se despartă de jucătorul său.

Raheem Sterling a strâns 461 de minute în 10 meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol. În ceea ce-l priveşte, Dani Olmo a acumulat trei 187 de minute în trei partide şi a reuşit un assist, la RB Leipzig. În perioada de transferuri din vară, Barcelona a făcut o ofertă de 75 de milioane de euro pentru Olmo, în ultima zi de mercato, dar RB Leipzig a refuzat.

Barcelona are un debut de sezon de coşmar. Fără punct în Liga Campionilor şi cu două înfrângeri la rând cu 3-0, catalanii nu stau bine nici în campionat, unde sunt pe locul nouă în clasament, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: barcelonadani olmosterlingtransferuri 

viewscnt
Articole similare