Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare la bârnă! Nota cu care s-a calificat în finală

Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare la bârnă! Nota cu care s-a calificat în finală

Jocurile olimpice

Comentarii

Gimnasta Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, duminică, în calificările la bârnă, însă s-a accidentat în zona gleznei stângi la aterizarea de pe aparat, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

UPDATE | Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, duminică, în finală la bârnă, chiar dacă a suferit o accidentare la aterizarea de pe aparat, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Maria Holbură a ratat toate finalele.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari emoţii după ce s-a lovit în zona gleznei stângi la aterizare, zonă bandajată şi protejată încă după multiple operaţii la tendonul ahilian. Gimnasta tricoloră a fost îngrijită rapid de echipajul medical al competiţiei şi şi-a revenit pentru finală, în pofida unor dureri persistente.

Iordache participă la JO de la Tokyo doar la acest aparat şi s-a calificat în finala, din 3 august, de pe locul 4.


UPDATE | Maria Holbură a ratat calificarea în finala de la individual compus. 


Larisa Iordache a fost notată cu 14.133, însă a trecut prin mari emoţii după ce s-a lovit în zona glezeni stângi la aterizare, zonă bandajată şi protejată încă după multiple operaţii la tendonul ahilian. Gimnasta tricoloră a fost îngrijită rapid de echipajul medical al competiţiei şi a părut să-şi revină din sperietură după câteva minute.

Iordache ia startul la JO de la Tokyo doar la acest aparat.

La rândul său, Maria Holbură ia startul la toate cele patru aparate.

Calificările mai programează subdiviziunile 4-5, iar la final se vor decide echipele calificate în finală, cele 24 de gimnaste calificate în finală la individual-compus, precum şi câte opt în fiecare din cele patru finale pe aparate.

România nu aliniază pentru a doua oară consecutiv şi echipă în competiţia olimpică.

Afla mai multe despre: larisa iordachejocurile olimpicelarisa iordache accidentare 

viewscnt
Articole similare