Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lars Stindl de la Gladbach, ales cel mai bun jucător al lunii decembrie în Bundesliga

Lars Stindl de la Gladbach, ales cel mai bun jucător al lunii decembrie în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Lars Stindl, căpitanul echipei de fotbal Borussia Moenchengladbach, a fost ales cel mai bun jucător al lunii decembrie în campionatul Germaniei, a anunţat vineri site-ul Bundesligii.

Contracandidaţii lui Lars Stindl au fost Robert Lewandowski, Thomas Muller (ambii de la Bayern Munchen), Nadiem Amiri, Florian Wirtz (ambii de la Bayer Leverkusen) şi Vincenzo Grifo (Freiburg). "Jucătorul lunii" în Bundeliga este ales după votul căpitanilor celor 18 echipe, al unei comisii de experţi şi al fanilor.

Stindl, un atacant de 32 de ani, la unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei, a marcat patru goluri în campionat în decembrie, fiind devansat la acest capitol doar de Robert Lewandowski (cinci).

"Este un lider. Este o figură importantă în vestiar, însă nu doar acolo; este un adevărat căpitan", a spus despre Stindl antrenorul lui Gladbach, Marco Rose.

Deloc surprinzător, Gladbach i-a prelungit recent contractul lui Stindl până în 2023. Până la Stindl, în acest sezon distincţiile pentru cel mai bun jucător al lunii în Bundesliga au fost obţinute de Andrej Kramaric (Hoffenheim/septembrie), Robert Lewandowski (octombrie) şi Erling Haaland (Borussia Dortmund/noiembrie). 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare