Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Las Vegas a fost gazda celei mai crâncene încleştări din ediţia 2018 a play-off-ului NHL

Las Vegas a fost gazda celei mai crâncene încleştări din ediţia 2018 a play-off-ului NHL

NHL

Comentarii

Într-un meci transmis în direct de Telekom Sport, Golden Knights şi Kings s-au luptat până spre finalul celei de-a doua reprize de prelungiri pentru stabilirea unei câştigătoare în meciul doi din primul tur. Finlandezul Erik Haula a marcat golul de aur pentru gazde în minutul 95.23, iar echipa din Las Vegas s-a impus cu 2-1 şi conduce cu 2-0 în seria „best of 7”.

Doi debutanţi în play-off au marcat cele două goluri din timpul regulamentar. Alex Tuch, de la gazde, şi fundaşul Paul LaDue, în repriza a doua, au făcut ca scorul să fie 1-1 la finalul primelor 3 reprize. În premieră în istoria clubului, fanii din Las Vegas au asistat la prelungirile disputate după regula morţii subite.
Portarul Jonathan Quick a fost erou pentru Los Angeles, cu 54 de şuturi apărate, dar s-a recunoscut învins pe finalul reprizei a doua suplimentare. Haula a marcat golul de aur şi povestea de Hollywood a debutantei în NHL, Vegas Golden Knights, continuă cu avantaj de 2-0 la scorul general şi cu următoarele două partide programate la Staples Center, din Los Angeles.
 
În celelalte meciuri ale serii din playoff-ul NHL, Philadelphia s-a impus la Pittsburgh cu 5-1 şi a egalat scorul general după primele două partide, iar Winnipeg Jets i-au învins din nou pe Minnesota Wild, cu 4-1, şi şi-au adjudecat primele două meciuri pe teren propriu. Săptămâna viitoare, Telekom Sport transmite în direct 3 partide din playoff-ul conferinţei de Est a NHL: Columbus – Washington, New Jersey – Tampa Bay şi Toronto – Boston.

 

Afla mai multe despre: nhlgolden knightskings 

viewscnt
Articole similare