Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lasă impresia că pentru el nu contează dacă învingem sau pierdem!" Sane, criticat de un fotbalist din naţionala Germaniei

"Lasă impresia că pentru el nu contează dacă învingem sau pierdem!" Sane, criticat de un fotbalist din naţionala Germaniei
Comentarii

Mijlocaşul Toni Kroos a afirmat că Leroy Sane, coechipierul său din naţionala Germaniei, i-a lăsat impresia că nu este de interesat de rezultatele pe care le obţine Mannschaft-ul, ci doar de performanţele sale.

"Uneori îţi lasă impresia că pentru el nu contează dacă învingem sau pierdem. Vrea doar să-şi demonstreze calităţile. Are tot ce-i trebuie ca să devină un fotbalist de top, dar uneori trebuie să-i spună altcineva ce are de făcut. Dacă îşi pune în valoare toate calităţile pe teren, ne poate ajuta foarte mult", a declarat Toni Kroos.

În vârstă de 22 de ani, Leroy Sane are 11 selecţii la echipa naţională a Germaniei, pentru care nu a reuşit, deocamdată, să înscrie. După ce a ratat prezenţa la Cupa Mondială din Rusia, acolo unde fosta campioană mondială a fost eliminată încă din faza grupelor, mijlocaşul ofensiv al lui Manchester City face parte acum din lotul pentru partida cu Franţa, din Liga Naţiunilor, şi pentru meciul amical cu Peru.

23 de goluri şi 28 de assist-uri a reuşit Sane până acum pentru City, în 90 de apariţii

90 de milioane de euro este cota lui Sane, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: sanekroosgermania 

viewscnt
Articole similare