Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint a fost avertizat, dar antrenorul Craiovei a decis să ignore sfatul primit: ”A greşit că a mers în Bănie. Eu i-am spus şi lui!”

Laszlo Balint a fost avertizat, dar antrenorul Craiovei a decis să ignore sfatul primit: ”A greşit că a mers în Bănie. Eu i-am spus şi lui!”
Comentarii

Laszlo Balint a devenit în această vară antrenorul Craiovei, dar tehnicianul nu a reuşit să îi mulţumească pe cei din Bănie.

Laszlo Balint a început cu trei remize mandatul la Universitatea Craiova, 2-2 cu Sepsi şi 1-1 cu U Cluj, în Superligă, şi 1-1 cu Vllaznia în turul secund preliminar Conference League. Cea mai mare miză este în meciul european pentru Laszlo Balint, iar acest aspect i-a fost reamintit inclusiv de Sorin Cârţu. 

Universitatea Craiova a remizat, joia trecută, în deplasare, scor 1-1, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Oficialii oltenilor nici nu concep ca echipa lor să fie eliminată din cupele europene în acest tur. 

Dinu Gheorghe, fostul oficial de la Rapid, consideră că Balint a greşit în momentul când a decis să semneze cu Universitatea Craiova. El îl compară pe Mihai Rotaru cu Gigi Becali, patron care a recunoscut public că intervine la echipă. 

”A greşit că a mers în Bănie. Eu i-am spus şi lui!”

”Care sunt jucătorii ăia mari la Craiova, care să îi poată pune pumnul în gură lui Balint? Cine? O gaşcă care să spunem că e nemulţumită, dar nu văd niciun jucător la Craiova care să îi spună lui Balint: «Domn’e, ce faci tu nu e bine», pentru că… Cine? (n.r. Koljic, Gustavo?)

Unde a jucat Koljic până să vină la Craiova? Mercenarii nu cred că… Ei vor să joace, să mai dea un gol… Nici Găman nu poate să îi spună lui Balint ceva şi pe ton de scandal în vestiar. Nu se pune problema de aşa ceva.

Balint a greşit că a mers la Craiova, asta e părerea mea. Eu i-am spus şi lui. Pentru că e un club destul de greu, unde sunt destul de multe influenţe colaterale. Rotaru este şi el un om influenţabil. E un Becali la o scară mai mică, din ce ştiu eu, deci e greu de lucrat acolo. Craiova e un club condus de un oraş, unde sunt fel şi fel de tabere”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport.

Afla mai multe despre: craiova-balint-dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare