Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint după înfrângerea în faţa Craiovei: ”Ne-a bătut un jucător care a costat 1 milion!”

Laszlo Balint după înfrângerea în faţa Craiovei: ”Ne-a bătut un jucător care a costat 1 milion!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, în ultimul meci al etapei a XIII-a a Ligii I.

”Sunt dezamăgit, nu supărat. N-am de ce să fiu supărat pe băieţi atât cât au putut, au încercat, şi-au lăsat şi ultimul strop de energie pe teren. Dar e foarte important să înţelegem toţi de la club şi din Arad că azi ne-a bătut un jucător care a costat un milion” a spus antrenorul Laszlo Balint, la finalul partidei.

”Dacă îmi permiteţi expresia, să ne luăm la trântă cu granzii campionatului, se demonstrează în ultimele două meciuri că e foarte dificil să facem acest lucru. Am avut şi azi momente în care meritam mai mult, după aspectul jocului, echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate. E a doua înfrângere consecutivă, ce nu ne face bine deloc pentru ce ne propunem noi, avem nevoie de încredere, de moral. Mergem la o echipă care arată o forţă incredibilă, Sepsi, şi încercăm să fim la un nivel cât se poate de bun. Avem nevoie de continuitate, de reuşite” a mai spus tehnicianul formaţiei arădene.

Pentru UTA a marcat Buhăcianu '21, iar pentru Craiova au înscris Cicâldău '13 şi Ofosu '26. Echipa lui Papură trece pe primul loc în clasament, peste FCSB, formaţie pe care o va întâlni în etapa viitoare, într-un derby transmis în direct de Telekom Sport

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare