Experiențe împreună.
You are here:

Laszlo Balint, entuziasmat după egalul cu Hermannstadt: ”Am făcut cel mai bun joc al nostru de la începutul sezonului!”

Laszlo Balint, entuziasmat după egalul cu Hermannstadt: ”Am făcut cel mai bun joc al nostru de la începutul sezonului!”

UTA

Comentarii

Laszlo Balint şi-a felicitat elevii la finalul remizei dintre UTA şi Hermannstadt. Tehnicianul ”Bătrânei Doamne” a declarat că formaţia arădeană a reuşit cea mai bună evoluţie a sa de la începutul sezonului.

Totuşi, Balint nu a fost mulţumit de faptul că apărarea sa a cedat tocmai la o fază fixă, deoarece jucătorii săi ştiau că sibienii sunt redutabili la acest capitol.

”Ne doream victoria, chiar şi în condiţiile în care ne-am confruntat cu probleme, trebuie să-mi felicit băieţii pentru că am avut atitudinea potrivită şi am făcut cel mai bun joc al nostru de la începutul sezonului până acum. E puţin deranjant că din păcate am primit gol pe o fază fixă, exact unde am lucrat şi unde ştiam că Hermannstadt e foarte puternică.”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei.

Şi marcatorul golului egalizator, Ioan Hora, i-a împărtăşit gândurile pozitive antrenorului său.

”A fost un meci greu, eram convinşi că întâlnim o echipă puternică, de aceea am şi intrat timoraţi în joc, am şi luat gol rapid. După primele 30 minute ne-am ridicat nivelul şi am arătat că putem scoate mai mult decât am făcut-o în seara asta. Am intrat mult mai motivaţi în a doua repriză şi cred că cu puţină şansă puteam să şi câştigăm pentru că am avut câteva ocazii care puteau fi fructificate la maximum.”, a declarat marcatorul golului UTA-ei, Ioan Hora.

Meciul Hermannstadt - UTA s-a terminat 1-1, în etapa a 7-a din Liga 1. Addae, în minutul 5, şi Ioan Hora, în minutul 75 - din lovitură liberă, au marcat golurile partidei.

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...