Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, fair play după meciul cu CFR Cluj: ”A câştigat echipa mai bună şi mai experimentată!”

Laszlo Balint, fair play după meciul cu CFR Cluj: ”A câştigat echipa mai bună şi mai experimentată!”

UTA

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

CFR a câştigat cu UTA în cel mai pur stil Dan Petrescu - în urma unui corner. Vinicius a marcat singurul gol al meciului şi i-a dus pe ardeleni în fotoliul de lider. Deac era să marcheze golul serii la Arad. A încercat să lobeze portarul din interiorul careului. Ratarea serii a oferit-o Adi Petre. Nu a reuşit să înscrie din trei metri şi le-a adus aminte tuturor de ce nu s-a impus la FCSB. La cealaltă poartă, Itu a semnat şi el o ocazie monumentală pe final de meci, iar UTA - CFR s-a terminat 0 la 1.

”Pentru mine e şi mai dureros că e al doilea meci consecutiv în care primim gol din fază fixă, unde responsabilitatea jucătorilor ar trebui să fie maximă. Mă bucură cel puţin faptul că am avut momente în care am pus probleme” a spus Laszlo Balint, la finalul partidei.

Antrenorul formaţiei UTA a recunoscut superioritatea adversarului: ”Cred eu că a câştigat echipa mai bună şi mai experimentată. Din păcate, am comis destul de multe greşeli tehnice. Poate a lipsit ultima execuţie, ultima pasă. Am avut şi momente bune, dar terminăm meciul fără să obţinem nimic” a încheiat tehnicianul formaţiei arădene

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare