Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, plin de nervi după înfrângerea echipei sale cu Craiova. ”Dacă plecăm cu mentalitatea asta, că mergem ca mielul la tăiat, eu pot să mă duc acasă şi îmi tai carnetul”

Laszlo Balint, plin de nervi după înfrângerea echipei sale cu Craiova. ”Dacă plecăm cu mentalitatea asta, că mergem ca mielul la tăiat, eu pot să mă duc acasă şi îmi tai carnetul”

Superliga

Comentarii

UTA a făcut vizita la Craiova pentru a juca cu Universitatea în runda a 28-a a Ligii 1. Arădenii au fost învinşi cu scorul de 2-0, datorită golurilor lui Nistor şi Tudorie, în urma unei partide în care formaţia antrenată de Laszlo Balint nu a contat deloc în atac. În urma meciului, tehnicinul lui UTA nu şi-a ascuns supărarea pe jucătorii săi şi a recunoscut că nu este fericit cu rezultatul şi prestaţia de luni seară.

Laszlo Balint a fost plin de sinceritate la interviul de după meciulm cu Craiova. Formaţia sa a fost învinsă cu 2-0 şi nu a contat mai deloc în atac, iar tehnicianul de 41 de ani a recunoscut că prestaţia baieţilor săi l-a înfuriat.

”Sunt chiar supărat, nu sunt dezamăgit. Am venit aici cu alte gânduri, chiar dacă ştiam că venim cu şansa a doua. Cred că am avut momente în care am pus presiune pe careul lor, ne-am creat destul de multe faze fixe în zona careului, cornere... dar din păcate nu am reuşit să fructificăm această presiune.

Realitatea noastră este că intrăm în play-out şi trebuie să fim foarte concentraţi pentru a evita retrogradarea. În ultima perioadă, inclusiv eu, recunosc şi îmi asum, am visat, am sperat că putem să ne batem pentru play-off. Nu, ăsta e nivelul nostru, trebuie să acceptăm şi să băgăm capul în pământ şi să muncim toţi.

Trebuie să şi demonstrăm că UTA este o echipă mare. Avem trei înfrângeri fără gol marcat. Ok, contra pretendentelor la titlu, dar asta nu mă încălzeşte cu nimic. Dacă plecăm cu mentalitatea asta, că mergem ca mielul la tăiat, eu pot să mă duc acasă şi îmi tai carnetul. Suntem într-un moment, nu neapărat decisiv, dar important în viaţa noastră, în soarta echipei. Şi trebuie ca fiecare din vestiar să îşi asume”, a declarat Balint, în urma partidei.

VIDEO | Rezumat Universitatea Craiova- UTA Arad 2-0

Afla mai multe despre: universitatea craiovauta aradliga 1laszlo balint 

viewscnt
Articole similare