Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, prima reacţie după U Cluj - Petrolul 1-2: „O victorie uriaşă! Ne-am asigurat puţină linişte”

Laszlo Balint, prima reacţie după U Cluj - Petrolul 1-2: „O victorie uriaşă! Ne-am asigurat puţină linişte”

Petrolul

Comentarii

Petrolul s-a impus pe terenul celor de la U Cluj, scor 2-1, în Superliga României.

Reacţia lui Laszlo Balint după victoria cu U Cluj

După meci, Laszlo Balint, antrenorul celor de la Petrolul, a tras concluziile.

„Este o victorie uriaşă. Sunt 3 puncte care contează enorm. Mă bucur că jucătorii care au intrat de pe bancă au avut o atitudine foarte bună. Le-am spus că fiecare jucător e foarte important şi că suntem cu toţii în aceeaşi bancă. 

Iată că în seara asta 2 jucători veniţi proapeţi cu claritate au reuşit să întoarcă soarta meciului. Îi felicit pe băieţi şi apreciez efortul lor. E o victorie obţinută pe terenul unei echipe foarte bune.

Aici se obţin foarte greu puncte, nu mai zic de victorii. Am avut foarte mare încredere în toţi jucătorii, nu mi-a fost uşor să aleg echipa de start, dar faptul că am reuşit să câştigăm demonstrează tot ce era de demonstrat. Am avut discuţii individuale cu ei şi le-am spus că trebuie să aibă încredere în ei. 

Vreau să rămânem echilibraţi, chiar dacă este o victorie importantă, mai sunt meciuri de jucat. Grupul a reacţionat după un moment dificil, dar trebuie să muncim şi să ne gândim la următorul meci.

Am suferit în anumite momente, dar este normal când joci pe terenul celor de la U Cluj. Băieţii au înţeles mesajul meu, iar acum ne-am asigurat puţină linişte”, a declarat Laszlo Balint după meci.

Afla mai multe despre: laszlo balintpetrolulu cluj 

viewscnt
Articole similare