Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint revine pe banca echipei UTA Arad, după izolare: „Aşa mi-am dat seama de starea lor psihică”. Ce spune antrenorul despre duelul cu Gaz Metan

Laszlo Balint revine pe banca echipei UTA Arad, după izolare: „Aşa mi-am dat seama de starea lor psihică”. Ce spune antrenorul despre duelul cu Gaz Metan

Superliga

Comentarii

După ce a fost depistat cu Covid, Laszlo Balint (41 de ani) a stat departe de echipa sa, UTA Arad, mai bine de 14 zile.

Antrenorul a mărturisit că i-a fost foarte greu să stea departe de echipă şi de elevii săi, pe care, la meciuri nu i-a simţit în formă din punct de vedere psihic.
Revenit, tehnicianul a susţinut diverse antrenamente şi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. 
Mă bucur să sunt din nou alături de băieţi, că am intrat în acea rutină zilnică. Medical am fost foarte bine, am făcut o formă foarte uşoară a bolii, cu excepţia primei zile şi a primei nopţi când am avut simptome de răceală. În rest, 13 zile nu am simţit această infectare, am avut energie, dar am suferit din punct de vedere emoţional. Am fost blocat în casă, am văzut la televizor antrenamentele şi meciurile. A fost greu şi pentru mine şi pentru băieţi, mai ales în săptămâna pregătirii meciului cu Botoşani. Sunt obligat să antrenez această echipă, să repar şi să îmbunătesc jocul ei şi să iau mereu cele mai bune decizii privind jucătorii pe care-i trimit pe teren. În schimb, aş vrea să mă opresc asupra aspectelor pozitive cu care am rămas după ce am vizionat meciurile la televizor. Anumite reluări live m-au ajutat să identific anumite problemele. Din prim-planurile jucătorilor, fiindcă îi cunosc, mi-am dat seama desprea starea psihică a fiecăruia dintre ei. Iar la pauza meciului de la Chindia le-am spus, prin video, că le văd figurile de foarte aproape şi ele sunt sugestive. Mi-am dat seama de trăirile pe care le-au avut şi am putut să îi scutur puţin. Nu mi-aş fi dorit să fac acest lucru, dar oricum a fost ceva constructiv. Mă bucur că au reacţionat şi au realizat şi ei cât contează detaliile de natură psihică şi emoţională în randamentul lor pe teren”, a declarat antrenorul formaţiei UTA Arad. 
UTA Arad se pregăteşte de meciul cu Gaz Metan Mediaş, programat sâmbătă, de la ora 12:30, în etapa cu numărul 25 din Liga I. Înaintea duelului cu Gaz Metan, arădenii sunt pe locul 8 în clasament, cu 30 de puncte. 

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare