Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Boloni îi avertizează pe granzii care joacă împotriva Ungariei! Ce a observat după egalul cu Franţa de la EURO: "Asta m-a deranjat"

Laszlo Boloni îi avertizează pe granzii care joacă împotriva Ungariei! Ce a observat după egalul cu Franţa de la EURO: "Asta m-a deranjat"

EURO 2020

Comentarii

Expertul Nemzeti Sport pentru EURO 2020, Laszlo Boloni, a analizat remiza reuşită de naţionala Ungariei în faţa campioanei mondiale Franţa, scor 1-1 la Budapesta.

Boloni, despre naţionala Ungariei la EURO 2020

Franţa a remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu selecţionata Ungariei, într-un meci disputat pe Puskas Arena din Budapesta, în grupa F a Campionatului European. Ungaria a condus prin golul marcat de Fiola, în minutul 45+2, iar francezii au egalat prin Griezmann, în minutul 66.

Laszlo Boloni este prezent în Ungaria, acolo unde analizează meciurile naţionalei lui Marco Rossi: „Să începem cu aspectele pozitive. În ceea ce priveşte factorul spiritual, motivaţia, după înfrângerea suferită de portughezi, jucătorii s-au refăcut cu succes. Acest lucru a fost posibil şi cu ajutorul fanilor. Celălalt lucru pozitiv e am văzut mai mult echilibru în echipă în aceast meci decât în ​​precedentul, iar meritul este şi al mijlocaşilor. Mai mult, de data aceasta nu a mai fost doar un fotbalist cu o performanţă bună, cred că doar Péter Gulácsi a produs un plus împotriva portughezilor. În acest meci, Attila Szalai şi László Kleinheisler au fost la nivelul portarului, care a confirmat nivelul internaţional la care joacă. L-au jenat pe Paul Pogba, iar jocul disciplinat a fost, de asemenea, un punct forte pentru echipa naţională. În acelaşi timp, sunt deranjat că, la fel ca marţi, s-au petrecut multe situaţii, situaţii mari în faţa porţilor noastre. Acest lucru trebuie luat în considerare în defensivă de către experţii echipei naţionale”, a spus fotbalistul cu 102 de meciuri în naţionala României. 

Boloni a anunţat aspectele pe cae maghiarii le au de îmbunătăţit: „Echipa naţională a Ungariei este o echipă care poate incomoda multe echipe mari, dar tot spun că trebuie să devină mai puternică în a ţine mingea. Nivelul european superior, unde vrem şi unde vrem să meargă echipa, necesită ca, dacă există o oportunitate de a trage la poartă, să tragem, dar cu mingea lovind poarta. Desigur, acesta este un proces mai lung, care poate fi dezvoltat încet. 

Accidentarea căpitanului echipei Ádám Szalai este îngrijorătoare. Nu ştiu cât de gravă este problema, este important pentru echipa naţională să poată juca din nou fotbal cât mai curând posibil”, a mai spus fostul tehnician al lui Panathinaikos. 

Căpitanul echipei Ungariei, Adam Szalai, a părăsit terenul în minutul 26, accidentat. El a primit îngrijiri pe teren, după care a plecat către vestiare pe propriile picioare, însă vizibil comoţionat.

 

Afla mai multe despre: ungariaeuro 2020laszlo boloni 

viewscnt
Articole similare