Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, înaintea partidelor cu CFR Cluj: ”Sper să-i batem de două ori! Şi ei sunt deranjaţi de speculaţii”

Laszlo Dioszegi, înaintea partidelor cu CFR Cluj: ”Sper să-i batem de două ori! Şi ei sunt deranjaţi de speculaţii”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că şi-ar dori foarte mult două victorii contra celor de la CFR Cluj, pentru a pune capăt speculaţiilor privind ”blaturile” dintre cele două formaţii.

Partida dintre CFR Cluj şi Sepsi este programată sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Superligă..

  • Duelul CFR Cluj - Sepsi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Laszlo Dioszegi, înaintea partidei cu CFR Cluj: ”Sper să le stricăm Paştele”

În ultimii ani, au existat numeroase voci care au reclamat modul în care Sepsi se prezintă în partidele cu CFR Cluj. Unii chiar au invocat acuzaţii de ”blat”, însă doar pe la colţuri.

Statistica le dă dreptate contestatarilor. În ultimele opt partide din Superligă, disputate în Gruia, CFR Cluj a câştigat 6 partide, un meci s-a terminat la egalitate, iar o partidă a revenit celor din Covasna.

  • Sepsi s-a impus ultima oară la Cluj, cu CFR, în toamna lui 2021, scor 1-0, printr-un gol marcat de Pavol Safranko, în minutul 41.

Laszlo Dioszegi speră ca Sepsi să câştige ambele partide din play-off cu CFR Cluj pentru a pune capăt tuturor discuţiile privind ”supunerea” lor.

O să vedeţi că o să facem o figură frumoasă şi la CFR Cluj dacă vom juca aşa. Sper din tot sufletul că şi acolo reuşim şi să îi batem de două ori. Să scrie presa şi noi să câştigăm cu 1-0. Eu cred şi jucătorii vor din toată inima, sunt foarte montaţi.

Şi pe ei îi deranjează că se speculează şi nu e adevărat de şase ani de când suntem în prima ligă. Sper să închidem definitiv discuţiile despre noi şi CFR Cluj. Să le stricăm Paştele”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform fanatik.ro.

Covăsnenii promit spectacol în play-off

În plus, omul de afaceri le promite fanilor că echipa se va prezenta mult mai bine în actuala ediţie a play-off-ului şi că nu va face doar figuraţie, cum s-a întâmplat în ediţiile trecute de campionat.

Nu ştiu dacă avem puterea, dar nu o să fim ciuca bătăilor ca acum 4-5 ani când am luat 1 punct din zece meciuri. Nu depinde totul de noi. Şi Jandarmeria are un plan. Oficialii clubului au transmis că pentru oaspeţi capacitatea stadionului este de 426 de locuri. Şi au zis că o să vină mai mulţi, dar jandarmeria le-a zis să nu vină mai mulţi”, a completat Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: laszo dioszegicfr cluj - sepsi 

viewscnt
Articole similare