Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, mesaj tranşant după prima înfrângere suferită de Sepsi în Superligă: „Le cer jucătorilor asta! Nu mai vreau să tremurăm”

Laszlo Dioszegi, mesaj tranşant după prima înfrângere suferită de Sepsi în Superligă: „Le cer jucătorilor asta! Nu mai vreau să tremurăm”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a suferit prima înfrângere din acest sezon de Superligă, scor 1-2, cu Universitatea Craiova.

Laszlo Dioszegi, mesaj tranşant după prima înfrângere suferită de Sepsi în Superligă: „Le cer jucătorilor asta! Nu mai vreau să tremurăm”

Patronul covăsnenilor a ţinut să le atragă atenţia fotbaliştilor săi, pe care nu i-a văzut foarte concentraţi la joc. Dioszegi vrea calificarea în play-off şi în acest sezon, dar nu mai vrea să aibă emoţii precum în sezonul precedent, atunci când Sepsi s-a calificat în play-off abia în ultimul meci din sezonul regulat.

„Am făcut o partidă slabă, dar nu pot să mă supăr pe jucători, pentru că ne-au adus atâtea bucurii în acest început de sezon, mai ales în Europa. Am avut un om în plus la Craiova, dar din păcate n-am profitat şi am pierdut toate punctele. În această partidă, eu n-am mai văzut dorinţa lor de la meciul cu Bodo/Glimt, de exemplu.

Le cer jucătorilor să luăm toate meciurile în serios de acum încolo. Toate meciurile vor fi grele! Să-şi amintească de faptul că în sezonul trecut am tremurat serios ca să prindem locul în play-off şi nu mai vreau să trecem prin asta”, a fost mesajul transmis de Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi. potrivit Prosport.

Reacţia lui Liviu Ciobotariu, după primul eşec al lui Sepsi în campionat: ”Nu ne-am găsit busola”. Probleme medicale pentru un titular

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după primul eşec de echipa sa în campionat.

”Am început foarte rău jocul. Nu neapărat că am primit rapid gol, dar ca exprimare în teren. Am stat departe de oameni, nu am avut agresivitate, nu ne-am găsit busola, presingul nu l-am făcut compact.

Cei de la Craiova, cu o calitate foarte bună, au pasat între linii şi ne-au marcat două goluri. Am echilibrat prin golul lui Ştef (n.r. Marius Ştefănescu).

Puteam pleca cu un punct, am jucat şi în superioritate, dar jocul a fost pierdut pe început de meci. N-am fost echipa de până acum!

Nu am mai fost echipa de până acum, nu am mai avut agresivitate, am pierdut foarte multe dueluri. Mergem înainte, campionatul este lung.

(n.r. despre schimbarea lui Bălaşa) A recidivat în locul în care a mai avut o problemă. Nu ştiu dacă e ruptură sau nu. Trebuie să facem un RMN să vedem.

Am schimbat sistemul, am jucat 4-4-2 romb, am riscat. Eu le-am cerut, dar nu ne-a ieşit. Când pierzi ai un sentiment de supărare, de frustrare, te gândeşti că puteai mai mult.

Pe mine m-a deranjat faptul că am început foarte slab jocul. Mi-aş fi dorit să ducem această invincibilitate cât mai mult, dar campionatul este lung. Important este să învâţăm din aceste greşeli”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare