Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi s-a săturat să audă scandări xenofobe la meciurile lui Sepsi: ”Suntem în secolul 21. Deja nu mai sunt afectat!”

Laszlo Dioszegi s-a săturat să audă scandări xenofobe la meciurile lui Sepsi: ”Suntem în secolul 21. Deja nu mai sunt afectat!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi a oferit o primă reacţie după meciul contra celor de la Universitatea Cluj.

Sepsi OSK a câştigat luni, pe Cluj Arena, în faţa formaţiei Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Partida a fost oprită timp de zece minute din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor clujeni.

În minutul 25 al meciului de pe Cluj Arena, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit jocul şi i-a trimis pe jucători la cabine din cauza unor scandări xenofobe ale suporterilor clujeni, dar şi a unor materiale pirotehnice aruncate pe teren.

Partida a fost întreruptă timp de zece minute. Golul oaspeţilor a fost înscris în minutul 53, când Rondon a stabilit scorul final din pasa lui Aganovic. Laszlo Dioszegi şi-a felicitat jucătorii după această victorie. El spune că scandările xenofobe nu sunt un lucru normal în secolul 21. 

”Suntem în secolul 21. Deja nu mai sunt afectat!”

”Da, sunt mulţumit. A fost un meci pe un teren foarte greu şi am reuşit să câştigăm. Starea terenului  fost foarte slabă. Un meci foarte greu, trebuie să felicit băieţii. Au luptat exemplar, dar nu a fost un meci forte frumos pentru telespectatorii neutri, din păcate.

În fotbal nu trebuie să existe ură. Fotbalul este făcut pentru spectacol. Fotbalul trebuie să ne unească, nu să ne învrăjbească şi să facă asemenea chestii. Nu cred că are rost să comentez eu. S- a văzut foarte clar, lucrurile trebuie să intre în normal pentru că suntem în secolul 21. Deja nu mai sunt afectat, nu e prima oară, dar nu e un lucru frumos”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: sepsi-u cluj-laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare