Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Latovlevici nu mai este în planurile CFR-ului! Destinaţia suprinzătoare din Liga 1 unde ar putea ajunge

Latovlevici nu mai este în planurile CFR-ului! Destinaţia suprinzătoare din Liga 1 unde ar putea ajunge

Superliga

Comentarii

Latovlevici s-a întors la CFR în toamna lui 2020, dar de atunci, a jucat doar 8 meciuri în tricoul ardelenilor.

Fostul fotbalist de la FCSB joacă pe acelaşi post cu Camora, iar fundaşul portughez este greu de scos din primul 11 al CFR-ului. Lato a ajuns la vârsta de 35 de ani, iar în meciurile puţine în care a jucat, nu a reuşit să îi impresioneze pe cei de la CFR. 

Chiar şi aşa, fundaşul stânga nu duce lipsă de oferte. Potrivit Gazetei Sporturilor, Iasmin Latovlevici ar fi dorit de FC U Craiova, echipa nou promovată în Liga 1. Surse din interiorul clubului au dezvăluit că Trică şi Bornescu vor încerca să îl convingă pe actualul jucător de la CFR să semneze cu echipa lui Adrian Mititelu.

În actualul sezon, Latovlevici a jucat 6 meciuri pentru CFR, dar doar în două a fost titular. Înainte să se întoarcă în Liga 1, el a jucat 4 ani în Turcia la echipe precum Galatasaray, Bursaspor, Genclerbirligi si Karabuk.

După ce a început pandemia, Lato s-a despărţit de Kisvarda, echipă pentru care nu a apucat să debuteze. El s-a certat cu echipa din Ungaria la o luna dupa ce a semnat. Clubul maghiar i-a reproşat că nu s-a izolat şi a trecut graniţa pentrua rămâne cu familia. 

 

Afla mai multe despre: latovlevici 

viewscnt
Articole similare