Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Latovlevici şi declaraţia zilei: ”Vreau să-i calc în picioare” Fundaşul CFR-ului e gata de partida de la Belgrad: ”Să nu mă mai întrebi asta”

Latovlevici şi declaraţia zilei: ”Vreau să-i calc în picioare” Fundaşul CFR-ului e gata de partida de la Belgrad: ”Să nu mă mai întrebi asta”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a V-a a Ligii I. Debeljuh a marcat pentru clujeni.

Campioana a trecut de Farul cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 36.

A fost prima înfrângere a sezonului pentru formaţia constănţeană. Gică Hagi nu a putut lua loc pe banca tehnică, fiind suspendat pentru acest meci. CFR are cinci victorii în primele cinci runde ale sezonului, opt goluri marcate şi doar trei primite. Trupa lui Şumudică se bucură de un start perfect de sezon în Liga 1.

Iasmin Latovlevici a făcut un meci bun pentru campioana României: ”Suntem bucuroşi că am castigat şi meciul acesta, era cât pe ce să ne incurcam pe final, dar cel mai important e că am castigat şi eu zic că mergem bine la Belgrad acum că să pregătim meciul care urmează” a spus el după meci.

Latovlevici nu se teme de dubla cu Steaua Roşie Belgrad: ”Pe mine de cate ori vin la interviuri să nu mă mai întrebaţi de frică. Nu mă interesează ce mă aşteaptă. Eu vreau, cu cine intru, să-l calc în picioare, indiferent cine îmi e adversar. Singurul care îmi poate probleme sunt eu. Ce poate să fie? Am întâlnit atâtea lucruri în carieră, am avut momente superbe cu FCSB, în care i-am călcat pe toţi pe cap şi asta vreau să fac şi aici” a mai spus fundaşul stânga al campioanei.

El a recunoscut că a fost la un pas să plece de la CFR Cluj, dar Marian Copilu l-a întors din drum: ”Pai eram plecat, dar m-a întors Marian, bine mi-a zis să mă mai gândesc. Nu mai puteam să stau. Simt că pot să mai joc şi era greu daca nu împărţeam meciurile. Când am venit, am vorbit, că nu vin să îi iau locul lui Camora sau ceva de genul asta, el e căpitan, sta aici de 100 de ani. Am venit să îl fac mai bun, să fiu eu mai bun că jucător şi să-l ajut să se odihnească şi probabil, nu probabil suta la suta el vă juca meciul asta (de la Belgrad) şi să fie proaspăt şi să fie bine pentru amândoi.” a mai spus Iasmin Latovlevici.

Afla mai multe despre: latovlevici 

viewscnt
Articole similare