Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Latura mai puţin cunoscută a lui Zlatan Ibrahimovic. Dezvăluirea făcută de un fost coleg: "M-a întrebat unde mi-e ceasul"

Latura mai puţin cunoscută a lui Zlatan Ibrahimovic. Dezvăluirea făcută de un fost coleg: "M-a întrebat unde mi-e ceasul"

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) este cunoscut pentru agresivitatea şi stoicismul lui de pe teren, însă în vestiar este ca un frate mai mare pentru colegii lui. Un fost jucător de la AC Milan a dezvăluit un gest mai puţin cunoscut făcut de Ibrahimovic.

Rodney Strasser, fotbalist la AC Milan între 2007 şi 2013, a dezvăluit că Zlatan l-a tratat ca un frate mai mic: "În timpul mesei stăteam tot timpul lângă el. Când Ibra lua ceva de mâncare, luam şi eu. Aceasta a fost decizia lui şi nu era loc de alte discuţii", a spus mijlocaşul pentru o publicaţie din Italia. 

Nu acesta a fost însă gestul care l-a surprins pe Strasser, jucător crescut în academia lui AC Milan. După un derby cu Inter, în care Ibrahimovic a marcat golul victoriei, clubul a făcut cadou jucătorilor ceasuri, însă nu toţi au primit, Strasser fiind unul dintre ei: "M-a întrebat unde mi-e ceasul, iar eu i-am spus că sunt prea tânăr ca să primesc. A doua zi, Ibra mi-a dat ceasul lui în valoare de 9.000 de euro", a dezvăluit fotbalistul. 

Internaţionalul din Sierra Leone a cucerit un titlu de campion cu AC Milan, chiar dacă a jucat doar nouă meciuri în tricoul rossonero. După ce a plecat de pe San Siro, a mai jucat la Genoa, Reggina, Livorno, Lupa Castelli Romani, NK Zagreb, Gil Vicente şi Villafranca, iar în acest moment, la 30 de ani, este fără echipă. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicrodney strasser 

viewscnt
Articole similare