Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăudat de Mihai Stoica, fotbalistul care a încântat până acum la FCSB primeşte laude şi din partea lui Florin Gardoş: "Mi-a plăcut!". OUT din primul 11 după venirea lui Chiricheş!? | EXCLUSIV

Lăudat de Mihai Stoica, fotbalistul care a încântat până acum la FCSB primeşte laude şi din partea lui Florin Gardoş: "Mi-a plăcut!". OUT din primul 11 după venirea lui Chiricheş!? | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dublu campion al României cu FCSB, Florin Gardoş (34 de ani) s-a declarat încântat de jocul lui Denis Haruţ (24 de ani), fundaş central lăudat şi de Mihai Stoica după cantonamentul din Olanda. Gardoş l-a remarcat pe Haruţ pentru jocul său bun de picior, pe care alţi apărători de la FCSB nu îl au.

Denis Haruţ a început ca titular sezonul la FCSB, după evoluţii bune în meciurile din cantonamentul din Olanda. Fundaşul transferat de la FC Botoşani a reuşit să se impună, după plecările lui Joonas Tamm şi Iulian Cristea, însă postul său ar putea fi în pericol acum după venirea lui Vlad Chiricheş (33 de ani).

Denis Haruţ, OUT din primul 11 al FCSB după transferul lui Vlad Chiricheş?

Cu Joyskim Dawa unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, Denis Haruţ s-ar putea vedea nevoit să stea din nou pe banca FCSB, aşa cum s-a întâmplat în majoritatea meciurilor de la transferul său la Bucureşti. Florin Gardoş a pus lupa de expert pe jocul de până acum al lui Haruţ şi, în opinia sa, acesta a ieşit pe plus faţă de Dawa.

Florin Gardoş crede că Denis Haruţ ar putea deveni şi mai bun dacă ar avea meciuri mai multe în picioare şi continuitate: "Mie Haruţ mi-a plăcut mai mult decât alţi fundaşi centrali, nu dau nume. Pentru ca din punct de vedere tehnic e singurul care mai juca vertical, avea un joc de pase mai bun, dar n-are meciuri", a spus Gardoş pentru Orange Sport.

Vlad Chiricheş, fundaşul care rezolvă marea problemă a FCSB?

Transferul fostului său coleg de la FCSB, Vlad Chiricheş, îl întântă pe Florin Gardoş, care a vorbit în termeni frumoşi despre fostul apărător central de la Tottenham şi Napoli.

"Da, eu zic că da, şi foarte multă lume ar fi de acord pentru că cele mai mari probleme acolo au fost în ultimii ani. Anul trecut au greşit mult, asta e adevărul şi când tragi linie şi te baţi la titlu până în penultima etapă, îţi dai seama că toate acele greşeli contează", a mai spus Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: fcsbdenis harutvlad chirichesflorin gardossuperliga 

viewscnt
Articole similare