Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăudat de Răzvan Lucescu, fotbalistul a fost dat afară de Dinamo şi a ajuns în liga secundă din Grecia

Lăudat de Răzvan Lucescu, fotbalistul a fost dat afară de Dinamo şi a ajuns în liga secundă din Greciagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Îl mai ţineţi minte pe Brito? Un mijocaş ofensiv care ar fi trebuit să asigure francul drept ala al atacului lui Dinamo, vara trecută. N-a bifat prea multe minute, părăsind echipa pe uşa din spate, iar acum a ajuns în liga secundă din Grecia.

Armindo Rodrigues Mendes Furtado, cunoscut sub numele de Brito, internaţional al Capului Verde, chiar dacă s-a născut în Portugalia, a ajuns la Dinamo, în vara anului 2019. Răzvan Lucescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa, iar dinamoviştii au crezut că au dat lovitura.

Nu avea deloc să fie aşa. Brito, care ultima dată activase la Xanthi a prins doar 164 de minute în şase luni de zile, iar dinamoviştii nu mai ştiau cum să scape de el. I-au reziliat contractul, într-un final, şi a ajuns în liga a doua portugheză, unde a bifat doar 28 de minute, apoi în această vară a rămas din nou liber de contract.

Miercuri, formaţia greacă de ligă secundă, Ionikos, a anunţat oficializarea transferului. Brito a semnat şi s-a declarat extrem de bucuros de alegerea făcută.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare