Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude de la rivali: ”Nu-mi amintesc un fundaş stânga mai bun ca el!” Bernardo Silva, plecăciune în faţa lui Marcelo

Laude de la rivali: ”Nu-mi amintesc un fundaş stânga mai bun ca el!” Bernardo Silva, plecăciune în faţa lui Marcelo

Real Madrid

Comentarii

Portughezul Bernando Silva a acordat un interviu publicaţiei spaniole AS.

”Marcelo şi Mendy sunt jucători diferiţi. Brazilianul e practic o extrem, atacă mereu. Nu am văzut niciodată un fundaş stânga precum el. Mendy e mai bun fizic, şi mai tânăr. Mi se par diferiţi, iar Zidane îi foloseşte diferit” mărturiseşte Bernardo Silva în interviul acordat madrilenilor de la AS.

Portughezul a făcut referire şi la Pep Guardiola, antrenorul care a insistat pentru transferul său la Manchester City: ”Felul în care el vede fotbalul este complet diferit. Când am ajuns aici, am avut nevoie de puţin timp pentru a mă adapta, pentru a înţelege tot ceea ce trebuie să fac, să învăţ. Şi am învăţatmulte. A fost cea mai bună decizie din viaţa mea să vin la City. Şi să învăţ zi de zi de la Pep Guardiola” a mai spus portughezul.

Real Madrid şi Mancheser City mai au de disputat un meci (retur) în UEFA Champions League. Englezii au avantaj după partida de pe Bernabeu: ”Ne-am adaptat perfect la acel meci. Pe Bernabeu am ştiut să suferim şi am făcut un meci excepţional, pe un teren unde nu e deloc uşor să faci asta. Nu există un sistem de joc perfect. Cu jucătorii pe care îi ai, trebuie să scoţi maximul. Iar Klopp şi Guardiola fac asta. Ambii îşi fac foarte bine treaba” a mai declarat Bernardo Silva.

Afla mai multe despre: bernardo silvamarcelo 

viewscnt
Articole similare