Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude pentru puştiul lui Gigi Becali. Cine este Adrian Niţă. „Are un viitor frumos, va ajunge la naţională”

Laude pentru puştiul lui Gigi Becali. Cine este Adrian Niţă. „Are un viitor frumos, va ajunge la naţională”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are în curtea sa un nou tânăr talentat, Adrian Niţă, pe care, Toni Petre, antrenorul FCSB-ului, l-a titularizat chiar titular în meciul de Cupă, cu Dinamo, scor 0-1.

Fotbalistul are doar 17 ani, iar oficialii FCSB-ului sunt foarte încântaţi de calităţile jucătorului şi de modul cum acesta se antrenează. Becali a mărturisit, recent, că Niţă va valora în viitorul apropriat 150 de milioane de euro!
 
Eugen Trică, antrenorul care a lucrat cu Niţă la Turris, acolo unde a fost împrumutat sezonul trecut, are numai cuvinte frumoase la adresa lui.
 
Da, e un jucător foarte, foarte bun! Eu ştiu foarte bine ce poate! A fost cel mai bun cu Dinamo. Suferea mult când pierdea echipa sau făceam egal. Are o mentalitate bună şi e un jucător de ultimii 30 de metri, pentru că dribilează în regim de viteză.  Driblează unul la unul, scoate oameni din joc, are execuţii şi chiar putea să înscrie cu Dinamo. E important să fie sănătos, să nu se accidenteze. Are un viitor frumos şi va ajunge şi la naţională”, a declarat tehnicianul. 
 
Întrebat dacă îl vede titular la FCSB, Trică a mărturisit: „Da, poate juca titular chiar din sezonul ăsta. De la anul sigur! 100%! În cel mai scurt timp. Dacă îl vinde pe Moruţan, lui îi vine rândul. Are o familie frumoasă şi are toate şansele să facă performanţă”.
 
Când a fost întrebat despre punctele slabe al tânărului jucător, Trică a declarat sincer: „Are un 1,70 dar nu contează pentru că el este jucător de bandă, sau poate să joace în spatele atacantului! Are viteză foarte bună, are toate calităţile! Poate juca foarte bine şi în stânga şi în dreapta pentru că are ambele picioare, dar nu prea face faza defensivă! Din punctul meu de vedere dacă îl pui să facă şi faza defensivă. îi diminuezi potenţialul! Dacă încerci să vorbeşti cu el să coboare până la jumătate să strângă şi el, e altceva”.
  • 150.000 de euro este cota mijlocaşului FCSB conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 7 meciuri a jucat Niţă la FCSB şi are un assist

Afla mai multe despre: adrian nita 

viewscnt
Articole similare