Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude pentru Super Dan. Un fost mare atacant italian: ”Dan Petrescu, cel mai bun fotbalist lângă care am evoluat”

Laude pentru Super Dan. Un fost mare atacant italian: ”Dan Petrescu, cel mai bun fotbalist lângă care am evoluat”

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu a lăsat amintiri extraordinare ca jucător în Anglia. În special în tricoul lui Chelsea, dar Super Dan a mai jucat în Albion la echipe ca Sheffield Wednesday, Southampton sau Bradford. Unul dintre foştii săi coechipieri are cuvinte de laudă pentru el.

Fost antrenor în 2017 la Ternana, Benito Carbone a jucat la Bradford între 2000 şi 2002, perioadă în care şi Dan Petrescu evolua pentru gruparea britanică.  Chelsea plătea 1 milion de lire pentru internaţionalul român în iulie 2000, iar Petrescu se alătura unei echipe din care mai făceau parte Dean Windass, Ian Nolan, Stuart McCall sau Benito Carbone.

Intervievat pe Twitter de către fanii lui Bradford, Carbone, ajuns acum la 47 de ani a explicat: ”Cea mai frumoasă victorie pe care am obţinut-o la Bradford a fost un 2-0 în faţa lui Chelsea. I-am surprins, deşi aveau o echipa fantastică. Cel mai bun fotbalist alături de care am jucat la Bradford a fost Dan Petrescu, dar aveam şi alţi jucători buni acolo” a scris Carbone pe contul său oficial de Twitter.

 

20 de meciuri a jucat Petrescu într-un sezon pe Valley Parade. Ulterior a plecat la Southampton şi mai apoi la FC Naţional Bucureşti de unde s-a şi retras ca fotbalist. Benito Carbone a marcat 10 goluri în două sezoane jucate pentru The Bantams.

Afla mai multe despre: dan petrescubenito carbone 

viewscnt
Articole similare