Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laudele continuă să curgă pentru Mihai Iosif: ”El întruchipează perfect povestea Rapidului”

Laudele continuă să curgă pentru Mihai Iosif: ”El întruchipează perfect povestea Rapidului”

Superliga

Comentarii

În urma victoriei cu Dinamo, Alexandru Pelici a discutat despre jocul prestat de echipa sa, dar şi despre parcursul altei formaţii noi promovate, Rapid.

CS Mioveni a reuşit să obţină a doua victorie de la revenirea în Liga 1, luni seara, în Ştefan Cel Mare. Băieţii pregătiţi de Pelici au reuşit să treacă de Dinamo, scoru 1-0, graţie golului marcat de căpitanul Rusu, în minutul 50.

Formaţia nou promovată a reuşit să o egaleze pe Dinamo la puncte, cu şase, însă nu a putut să se ridice la nivelul altei formaţii de abia venită din Liga 2, Rapid. Giuleştenii se află pe locul doi în prima ligă, cu 13 puncte, la egalitate cu Botoşani şi la două lungimi de liderul CFR.

În urma victoriei din Ştefan cel Mare, Alexandru Pelici a discutat despre rezultatul bun reuşit de băieţii săi. Tehnicianul a dezvăluit că este prima oară când iese învingător dintr-un duel cu ”câinii” şi a avut cuvinte de laudă pentru Miţă Iosif şi Rapid.

Laudele continuă să curgă pentru Mihai Iosif

”Sigur că este o victorie mare, o victorie imensă, sunt trei puncte. Suntem o echipă mică, suntem un grup inimos care încercă să ţină Mioveniul în prima ligă. Dacă am ajuns aici încercăm să ne şi menţinem, nu am promovat doar ca să avem de unde retrograda.

Îl felicit pe Miţă, mă bucur din tot sufletul pentru el pentru că mi se pare că intruchipează perfect povestea Rapidului. Miţă Iosif îşi traieşte visul, bravo lui şi felicitări Rapidului pentru ceea ce face! Este prima oară când înving Dinamo, atât ca antrenor cât şi ca jucător. Nici ca jucător nu am reuşit asta, nici când jucam la Poli şi nici la Reşiţa.

Cu Dinamo a fost primul cartonaş şi singurul cartonaş roşu pe care l-am luat în cariera de fotbalist şi azi era să-l iau pe primul din cariera de antrenor. Cer scuze spectatorilor şi telespectatorilor pentru ieşirea avută, nu ma reprezintă, a fost o răbufnire, dar viaţa merge înainte”, a delcarat Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: miţă iosifrapidcs miovenialexandru pelicidinamo mioveni 

viewscnt
Articole similare