Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laura Ioana Paar a ratat calificarea în sferturile de dublu la Sankt Petersburg

Laura Ioana Paar a ratat calificarea în sferturile de dublu la Sankt Petersburg

Tenis

Comentarii

Perechea Laura Ioana Paar/Julia Wachaczyk (România/Germania) a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sankt Petersburg.

Paar şi Wachaczyk au fost învinse în primul tur de echipa Oksana Kalaşnikova/Alla Kudriavţeva (Georgia/Rusia), scor 6-2, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

Miercuri va juca la dublu la Sankt Petersburg şi Monica Niculescu. Perechea Monica Niculescu/Lesley Kerkhove (România/Olanda) va juca în sferturile de finală cu echipa Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), cao de serie numărul 3. Câştigătoarele acestui meci vor întâlni apoi, în semifinale, perechea care se va impune în confruntarea Raluca Olaru/Nadia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie 1 – Arina Rodionova/Rosalie Van Der Hoek (Australia/Olanda).

Premiul pentru primul tur la dublu este de 3.500 de dolari şi un punct. Echipele care ajung până în semifinale obţin 5.500 de dolari şi 100 de puncte, iar cele care ajung până în semifinale sunt recompensate cu 10.000 de dolari şi 185 de puncte.

 

Afla mai multe despre: laura ioana paar 

viewscnt
Articole similare