Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Brănescu, cu nunta amânată şi liber de contract. ''Este adevărat. Sper să ne întoarcem la normal cât mai curând''

Laurenţiu Brănescu, cu nunta amânată şi liber de contract. ''Este adevărat. Sper să ne întoarcem la normal cât mai curând''

Stranieri

Comentarii

Portarul român împrumutat de Juventus Torino la Kilmarnock, în Scoţia, Laurenţiu Brănescu, a declarat într-un interviu pentru tuttomercatoweb că a fost nevoit să-şi amâne nunta, din cauza pandemiei de coronavirus ce a paralizat planeta timp de câteva luni.

Portarul Laurenţiu Brănescu (26 de ani) avea programată nunta în acest an, însă a ales să fie precaut de frica coronavirusului. Aşa că a trebuit să reprogramez întregul alai.

''Din păcate, a trebuit să îmi mut nunta anul viitor'', a recunoscut fotbalistul.

Portarul care încă aparţine de Juventus Torino este în România de la jumătatea lunii martie şi s-a bucurat de izolare alături de familie. Cum fotbalul este foarte aproape să nu se mai reia în Scoţia, iar împrumutul cu Kilmarnock expiră, sunt şanse mici ca Brănescu să se mai întoarcă. De asemenea, contractul său cu Juventus Torino expiră în această vară, după cinci ani. Timp în care a tot fost împrumutat la Haladas (Ungaria), Dinamo (România), Omonia (Cipru), NHK Gorica (Slovenia), Zalgiris (Lituania) şi acum Kilmarnock (Scoţia).

''Este adevărat, dar acum nu mă gândesc la asta. Sper ca totul să revină la normal cât mai curând. Nu există nicio grabă, voi decide săptămânile următoare cu impresarul meu ce voi face'', a completat Brănescu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare