Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a fost dezamăgit după ce a pierdut în faţa celor de la Farul Constanţa! ”Nu am avut determinare, nu am avut ambiţie!”

Laurenţiu Reghecampf a fost dezamăgit după ce a pierdut în faţa celor de la Farul Constanţa! ”Nu am avut determinare, nu am avut ambiţie!”
Comentarii

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Petre, în minutul 77. Până la acest eşec, Universitatea Craiova înregistrase 5 victorii consecutive. Reghe a fost de dezamăgit la finalul partidei de atitudinea elevilor săi şi a spus că echipa a avut lipsă de determinare. 

”Nu am avut determinare, nu am avut ambiţie!”

”Nu prea am ce să remarc la noi. Nu am avut determinare, nu am avut ambiţie, schimbările pe care le-am făcut nu au adus un plus. O să analizam acest joc, nu avem ce face, acesta este fotbalul.

Fotbalul se joacă pe goluri, şi dacă nu ai avut şansă, nu ai cum să pierzi un asemenea meci. Eu am atenţionat jucătorii după fiecare etapă că indiferent ce ai făcut, săptămâna viitoare nu mai contează, trebuie să fii concentrat şi să dai mai mult. Astăzi, cei de la Farul au avut mai multă ambiţie decât noi. 

În fotbal, se poate întâmpla orice, sunt puţin dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat pe teren. În fotbal şi în viaţă nimic nu este simplu. Trebuie să te sacrifici şi să munceşti”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf -universitatea craiova-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare