Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu noua echipă! + Ce a postat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu noua echipă! + Ce a postat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) este noul antrenor al formaţiei Al-Ahli.

Antrenorul român a fost liber de contract după despărţirea de Al Wasl.
Al-Alhi, noua echipă a lui Reghecmpf, este pe locul 7 în Arabia Saudită, şi la aceasta evoluează românul Alexandru Mitriţă.
Formaţia nu trece printr-o perioadă uşoară, are 7 meciuri consecutive fără victorie, astfel că Reghe nu va avea o misiune usoară în Arabia Saudită! Dar şefii l-au convins cu un salariu uriaş pe antrenorul român, anunţă Pro Sport.
Anamaria Prodan, soţia antrenorului român, a postat pe reţelele sociale mesajul „Te iubim, regele nostru! Suntem foarte mândri de tine! Eşti cel mai bun”, încă o dovadă că Reghecampf s-a înţeles cu Al-Ahli. 
Tehnicianul a mai antrenat în cariera sa pe Gloria Bistriţa, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al-Wahda şi Al-Wasl. 
  • 3 trofee a cucerit Reghecampf în cariera de antrenor, toate cu FCSB (două titluri în Liga 1 şi o Supercupă a României)

Reghecampf nici nu a vrut să audă de Liga I: „Nu mă interesează România”

Reghe a refuzat categoric oferta din Liga I, de la Poli Iaşi, ultima clasată, care era dispusă să îi ofere chiar şi un salariu de 120.000 de euro pentru trei luni, fix cât era nevoie pentru a salva formaţia de la retrogradarea în eşalonul secund. De asemenea, antrenorul român nu a vrut să audă nici de oferta Craiovei, care se bate la titlu. Reghe a recunoscut că nu doreşte să se întoarcă în Liga I. „ El a explicat de ce nu revine în fotbalul românesc: „Nu mă interesează să mă întorc în România, am vorbit cu Mihai Rotaru, dar ce s-a vehiculat prin presă despre clauze şi alte legături cu Craiova nu sunt adevărate…Nu am nicio concurenţă cu Gigi Becali, el e patronul echipei FCSB. Lucrurile merg prea departe şi nu au nicio legătură. S-a speculat greşit. Eu nu merg la o echipă ca să mă răzbun pe nimeni, ci doar ca să fac performanţă”, a mărturisit fostul antrenor a lui FCSB.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfal-ahlialexandru mitrita 

viewscnt
Articole similare