Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre venirea lui Andrei Vlad la U Craiova: "Nu văd nicio problemă să avem trei portari de valoare!"

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre venirea lui Andrei Vlad la U Craiova: "Nu văd nicio problemă să avem trei portari de valoare!"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul U Craiova, a vorbit despre posibilitatea ca Andrei Vlad (21 de ani) să ajungă din nou în Bănie. FCSB l-a transferat de clubul lui Mihai Rotaru în 2017, dar acum Gigi Becali e gata să scape de portarul său pentru că s-a săturat de gafele pe care le-a făcut acesta de-a lungul timpului în tricoul roş-albastru.

Reghecampf îl aşteaptă pe Vlad la U Craiova: "Nu văd nicio problemă să vină!"

Gigi Becali e gata să facă din nou afaceri cu Mihai Rotaru, patronul U Craiova, după schimbul Vînă - Mamut şi Burlacu. Omul de afaceri care controlează FCSB vrea să-l trimită pe Andrei Vlad înapoi în Bănie, de unde l-a luat în 2017, sătul fiind de gafele pe care le face acesta, periodic, în poartă. Întrebat despre subiect, Laurenţiu Reghecampf a spus că nu ar fi nicio problemă ca U Craiova să aibă trei portari de mare valoare.

În lotul U Craiova se mai află David Lazar, portar de naţională - ca şi Vlad -, dar şi italianul Mirko Pigliacelli.

„L-am adus pe Ionuţ (n.r. Ionuţ Vînă), probabil vor mai veni şi alţi jucători. Noi vorbim zilnic ca să îmbunătăţim lotul echipei, să avem un nivel ridicat la antrenamente pentru că aşa avem şi la meci. Nu există o listă, ci anumite posturi unde avem nevoie de dublură, sau un jucător care să ridice nivelul, dar asta în funcţie de bugetul pe care îl avem. Aşa putem să cumpărăm 20 de jucători şi să formăm o ecgipă nouă, dar nu este cazul. O să vedem şi cu Vlad, dar noi în momentul de faţă suntem acoperiţi. Un jucător ca Vlad este interesant pentru orice echipă, joacă la echipa naţională… Eu nu văd ce problemă ar fi dacă am avea 3 portari de mare valoare, asta dacă vine şi Vlad”, a spus Laurenţiu Reghecampf în conferinţa de presă susţinută înainte de Universitatea Craiova – FC Botoşani.

În ceea ce-l priveşte pe Pigliacelli, cel care până la venirea sa a fost titular în poarta oltenilor, Reghecampf l-a anunţat pe goalkeeper că nu are contract de titular şi că trebui să-şi facă treaba şi să joace bine atunci când va fi utilizat. „Lazar a apărat bine, dă siguranţă şi era normal să mă gândesc la el după meciul cu FCSB. Acolo echipa a luat 4 goluri, nu dau vina pe Mirko, dar pentru mine decizia este să apere Lazar. Mirko este plătit, este jucător profesionist şi trebuie să îşi facă treaba cum o fac ceilalţi. Nu există un contract în care să scrie că trebuie să fie titular”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: u craiovalaurentiu reghecampfandrei vladfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare