Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf anunţă 4 transferuri în Bănie pentru a câştiga titlul! ”Lucrăm la asta! Avem o listă cu mulţi jucători!” Ce mesaj i-a transmis lui Marius Şumudică

Laurenţiu Reghecampf anunţă 4 transferuri în Bănie pentru a câştiga titlul! ”Lucrăm la asta! Avem o listă cu mulţi jucători!” Ce mesaj i-a transmis lui Marius Şumudică
Comentarii

Universitatea Craiova va juca contra celor de la FC Voluntari, într-un meci al etapei cu numărul 4 din Liga 1.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit în cadrul conferinţei premergătoare meciului cu ilfovenii despre situaţia actuală de la Craiova. De asemenea, el a discutat şi despre Gabi Tamaş, preşedintele şi jucătorul celor de la FC Voluntari. 

 ”Atmosfera nu e bună când pierzi, lumea este mâhnită de situaţia actuală!”

”Venim după o săptămână bună, ne-am antrenat foarte bine, sunt mulţumit, sper să se vadă la meci, fiindcă venim după un eşec, sper să avem o reacţie bună, iar jucătorii să şteargă ultimele impresii. Atmosfera nu e bună când pierzi, lumea este mâhnită de situaţia actuală, de mult nu s-a mai întâmplat acest lucru. Sper să nu mai ratăm mult şi să ne facem jocul.

Avem calitate, avem jucători care pot face acest lucru fără probleme, o victorie ne-ar ajuta să lucrăm mai bine în continuare. Mi-aş dori să avem cel puţin atâtea ocazii ca la meciul cu Botoşani. Totdeauna va fi presiune, dar mi-ar plăcea să fie acea presiune de după victorii. Jucătorii trebuie să înţeleagă că sunt la o echipă foarte mare şi trebuie să avem şanse mari la titlu. Încercăm să ridicăm ştacheta, s-a lucrat la intensitate, la jocul tactic, vreau să reacţionăm după ce pierdem mingea.

Le-am spus că trebuie să ne gândim cel mai mult la jocul nostru, indiferent cu cine jucăm, deşi respect fiecare adversar, dacă nu respecţi echipa adversă îţi faci meciul greu. Avem câteva probleme, una dintre ele este Koljic, are dureri la piciorul operat, deşi s-a antrenat săptămâna aceasta.

Mă bucur să-l întâlnesc pe Gabi Tamaş peste tot, ţin la el, am lucrat mult, mă bucur că-şi continuă cariera, eu totdeauna i-am îndemnat pe jucători să joace cât mai mult, să-şi continue cariera, pentru că este o viaţă frumoasă, ar trebui să fie mândri că sunt fotbalişti, că fac ce le place şi câştigă şi bani”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă. 

Craiova nu îşi revine. În campionat are două înfrângeri consecutive şi ocupă locul 12 în Liga 1. Reghe nu a dorit să vorbească despre lupta pentru titlu şi a spus că îl interesează doar parcursul echipei sale. De asemenea, el a precizat că la Craiova ar putea să mai ajungă încă 4 jucători. Antrenorul oltenilor a dezvăluit că i se cere părarea în privinţa transferurilor de la club. 

”E devreme să vorbim de titlu, noi sperăm să ajungem mai aproape de echipele din faţă. Obiectivul nu s-a schimbat, indiferent de începutul mai slab, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte. Este bine să creadă că va câştiga titlul, dar nu e un motiv să trateze de sus celelalte echipe. Este stilul lui Şumi, îl ştim, dar până va câştiga campionatul va avea multe meciuri grele. Pe mine mă interesează cum putem noi să ne redresăm. Este o pată neagră pentru clubul nostru eliminarea din cupele europene.

Vor ajunge 2,3 sau chiar 4 jucători, în funcţie de nevoile noastre!”

”Lucrăm la transferuri, încercăm să acoperim poziţiile unde avem nevoie, vrem să aducem calitate şi nu ne grăbim. Vor ajunge 2,3 sau chiar 4 jucători, în funcţie de nevoile noastre. Avem o listă cu mulţi jucători, nu contează cine îi propune, ci ei să ridice valoarea lotului. Tot ce se întâmplă la echipă se face prin mine, prin domnul Rotaru şi cine îl ajută”, a încheiat Reghecampf.

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf -liga 1 

viewscnt
Articole similare