Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, atac furibund la adresa lui Cornel Dinu. "Nea Cornele, eu în cinci ani am mai multe trofee câştigate ca antrenor decât ai tu în toată cariera"

Laurenţiu Reghecampf, atac furibund la adresa lui Cornel Dinu. "Nea Cornele, eu în cinci ani am mai multe trofee câştigate ca antrenor decât ai tu în toată cariera"

Echipa națională

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf îi ia apărarea selecţionerului României, Cosmin Contra, după ratarea calificării la Campionatul European şi îi ceartă pe cei care şi-au permis să fie vocali la adresa fostului fundaş dreapta al naţionalei.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, antrenorul formaţiei Al Wasl din Emiratele Arabe Unite, a ţinut să-i dea o replică fostului selecţioner Cornel Dinu, cel care l-a făcut praf pe Contra după meciul pierdut de România, la Bucureşti, împotriva Suediei.

"Dinu a uitat cumva episodul Kosice? El spunea că se lasă de meserie dacă era în locul lui Contra. Nea Cornele, vreau să-ţi respect vârsta, dar ai aruncat cu prea mult venin! Şi cred că-mi permit să-ţi vorbesc ca antrenor. Eu de vreo cinci ani am mai multe trofee câştigate ca antrenor decât ai tu în toată cariera. Cu scuzele de rigoare, dar ai depăşit de mult limita bunului simţ!", a declarat Reghecampf pentru GSP.

"Amărâtul de Contra a început cu Deac şi jambierele lui până la genunchi. Să i se strângă mâna, dar în uşă"

"Mister" a considerat că principalul vinovat pentru jocul lamentabil al echipei României este Cosmin Contra, împreună cu secunzii săi, care nu au fost în stare să dejoace un fotbal previzibil, cunoscut ca fiind unul conservator, practicat de zeci de ani de către suedezi.

"Atâta sfidare, atâta obrăznicie, atâta lipsă de profesionalism. Ştiu că Suedia joacă de 40 de ani în 4-4-2, cu linii, cu pase directe, cu devieri, cu joc pe vârfuri. Este inadmisibil, convingerea mea e că s-a greşit flagrant. Din nou a început amărâtul ăsta care nu are nicio treabă cu nivelul de echipă naţională Contra, cu 5 jucători mai puţin. Măi, Cosmine, măi, dacă ştii, că i-ai văzut pe suedezi de vreo 15 ori, cu secunzii tăi, cu Stoichiţă, nu îţi dai seama că nu poţi să joci cu o echipă care nu ţine mingea şi le lasă mingea suedezilor, dezastrul care a fost de posesie în prima repriză, că ţi-era ruşine că te uiţi la echipa naţională a României. Din nou echipa a fost complet greşit gândită, într-o paralelă care o pui - eu joc cu ăştia, ce fac cu ăştia în teren? Păi joacă aşa de vreo 50 de ani. Cum joacă? Direct, strâns, fac pressing, se închid foarte bine. Păi şi atunci dacă le las mingea la băieţii ăştia, nu se alege praful de mine? Atunci mă gândesc să încep, dacă am ceva în cap, respectând criteriul selecţiei care presupune valoare şi formă", a declarat Dinu, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare