Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf cere întâriri în Bănie: ”2-3 jucători care să ne ajute”

Laurenţiu Reghecampf cere întâriri în Bănie: ”2-3 jucători care să ne ajute”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat partida jucată împotriva Rapidului, scor 2-1.

Rapid a pierdut confruntarea cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Giuleştenii au condus o bună parte din meci, însă eliminarea lui Belu-Iordache a lăsat dezgoliţi, iar oltenii au reuşit să întoarcă scorul. Markovic şi Koljic au fost eroii Craiovei, spre nemulţumirea fanilor rapidişti.

Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre atmosfera din echipă şi a dezvăluit faptul că vor mai veni jucători în Bănie.

”Or să vină sper eu 2-3 jucători care să ne ajute pe noi să ne întărim pe posturile pe care avem nevoie în rest sunt bucuros pentru cele 3 puncte.

Este foarte bine venit golul pentru Koljic, m-aş fi aşteptat să marcăm puţîn mai devreme să nu fie ultimul minut că stăm şi noi prost cu inima câteodată pe margine.

Această echipa merită pentru fani pentru ceea ce se întâmplă pe lângă echipa să fie în prima liga.

Am preferat să ieşim prin lateral să nu provocăm anumite incidente pentru că, da am avut reacţii pentru că sunt şi eu om că şi dumneavoastră, dar m-am gândit că nu ar merită această echipa să joace fără spectatori şi să se întâmple anumite incidente că vreun jucător de-al nostru să fie lovit cu vreun obiect din tribună şi la următoarele meciuri să nu poată juca de aceea am preferat să ieşim prin lateral să nu ii provocăm”, a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

Laurenţiu Reghecampf despre incidentele de la final: ”Nu sunt supărat. Ar fi păcat să nu ai mai multe meciuri în această atmosferă”

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare